Seda Erciş

Seda Erciş

YAZIK OLUYOR BE

YAZIK OLUYOR BE

Bir yanımız futbolla yine ama yine kazanan Konyaspor için sevinirken, diğer yanımız basketbolda galibiyet yüzü göremeyen Torku Konya için üzülüyor. Bu üzüntü de giderek büyüyor. Bu takım ligdeki konumunu hiç ama hiç hak etmiyor. Peki, bu duruma getiren kimler?

Son oynanan TED Kolejliler maçını kazanabilecek durumdayken neden kaybedildi? Artık buna da mı şansızlık diyeceğiz. Yazık oluyor. Belki maçın genelinde TED Kolejliler öndeydi, daha fazla mücadele eden daha fazla olumlu işler yapan taraftı fakat son çeyrekte farkı kapatıp eşitliği yakalayan da bizdik. 6 sayı farkla öne de geçtik. Sonra ne oldu? Maçın yıldızlarından Jefferson en kritik yerde saçma sapan bir şekilde ribaunt verdi. Maçın kaderini de bu hata etkiledi diyebilirim. Bu kritik dakikaları yine oynamayı beceremedik. Verilen ribauntlar ile birlikte savunmada yapılan hatalar maçın kaybedilmesine mâl oldu.

Hayati önem taşıyan bir karşılaşmadan mağlup olarak ayrılmak ilerisi için sıkıntı oluşturabilir. Eğer bu hafta kazanılsaydı ligde kalmak adına önemli bir adım atmış olacaktık. Aynı zamanda takımın morali de yerine gelecekti. Tam 7 hafta oldu. Üst üste 7 maçı kazanamayan temsilcimiz moral olarak da yıprandı. Bir an önce toparlanmak gerekiyor. Bu takım ligde kalmalı. Kalacağına da inanıyoruz sadece biraz daha gayret biraz daha mücadele.

Herkes elinin taşın altına koymalı ve kalan 10 maça final havasıyla çıkmalı. Takımın en tecrübelilerinden en genç oyuncusuna kadar. Evet, belki herkes durumun ciddiyetinin farkında fakat galibiyet lazım. Artık bu dakikadan sonra en küçük hata bile etkileyebilir.

Umarım en kısa sürede ayağa kalkacak bir galibiyet alırız. Takımın buna ihtiyacı var. Bunu başaracak güçteyiz de. Sadece biraz daha mücadele mücadele mücadele.

Diğer yandan takımın yeni transferi Byron Mullens, TED Kolejliler maçında ilk kez forma giydi. Merakla beklediğimiz oyuncu için konuşmak belki biraz erken ama beklenileni verememesi korkutmadı değil. Bu haftalarda Sean Williams’ı arayacağız gibi duruyor. Mullens’in takıma uyum sağlaması ve vereceği katkı biraz zaman alacak gibi. Sorun da şu ki Konyaspor’un zaman kaybetmeye lüksü yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR