Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

Atan Kazanır

Atan Kazanır

Konyaspor lider Beşiktaş karşısında 90 dakika boyunca ezilmeden, korkmadan futbolu adam gibi oynamasına rağmen tek eksiği olan gol noktasında yetersiz kalınca ikinci yarıda rakibin arka arkaya attığı gollerle hezimet denilecek bir skorla ilk yarıyı tamamladı.

Konyaspor lider Beşiktaş karşısında maça öylesine akıllı ve istekli başladı ki Beşiktaş ilk 30 dakika kiminle oynadığını anlayamadı bile. Aykut Hoca’nın talebeleri karşılaşmanın ilk yarım saatinde hatasızdılar. Sahanın her yerinde baskı yaptılar, alan savunmasında ise harika idiler. Bu arada da bir topumuzun direkten dönmesi tek kelimeyle şanssızlığımızdı. O hızlı top yapan rakibini bunaltan nefes aldırmayan Beşiktaş’a bu kez kafa tutan takım yeşil-beyazlılardı. İlerleyen dakikalarda Beşiktaş taraftarının özellikle hakem üzerindeki baskıyı artırması ile siyah-beyazlılar özellikle duran toplardan gol bulmak istediler. Ama ilk 45 dakikada tüm Konyasporlu futbolcular neredeyse hatasızdı. Kaleci Serkan hiç korkmadı bile, Holmen ve Ömer Ali, yeşil-beyazlılar adına en iyiler olarak dikkati çekerken Beşiktaş’ta ise Quaresma hem top oynadı, hem de tribünlere oynadı.

Konyaspor ikinci yarıya da iyi başlamasına rağmen kalesinde ummadığı golü görünce takım olarak tek kelimeyle toz şeker gibi dağıldı. İkinci ve üçüncü gollerde stoper ve libero anlaşmazlığı ile fark arttıkça defansımız çöktü. Buna rağmen son dakikaya kadar hiç olmazsa bir gol diye Konyasporlu futbolcular 90 dakikanın sonunda mücadelenin ve alın terinin karşılığını alamıyordu. Bu arada hakemler özellikle de orta hakem Serdar Çınar için bir parantez açmak gerekirse bütün avantaj kurallarını ve kararlarını sanki ev sahibi takımdan yana kullanmak için şartlanmıştı. Serdar Hoca, takii 4-0’dan sonra gördüklerini çalmaya başlayabildi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR