Uğur Özteke

Uğur Özteke

Bayram soldan soldan mı geliyor?

Bayram soldan soldan mı geliyor?

Allah için dün şehir tek kelime ile bayram havasına girmiş gibiydi. Zaten şu 9 günlük tatil iyimi oldu kötü mü oldu? Tam manası ile anlayabilmiş değiliz. Zaten pek anlayanda yok gibi. Ve biraz aklı eren insan bizi yönetenlerin kendi elleri ile pardon devlet eli “Bayramı bayramlıktan çıkartıp tatile döndürmesinden” mustaripler.

Neyse büyüklerin işine karışılır mı hiç?

Yada büyükler gibi kafamız mı çalışır ki? Bu kafalar o kadar çok çalışsa idi bizde büyük olurduk ama değil mi?

O zaman “Büyüklerimiz ne yapıyorsa iyi yapıyor” demektir. Allah onlardan razı olsun!

…………….  

Dün sanayilerde ki iş adamları tedirgindi. Kafaları allak bullak olmuştu. Ekonomi ciddi ciddi daralıyordu. İnsanlar paraları pulları olsa da yatırım yapmaktan kaçmayı planlıyorlardı. Özetle organizelerde ekonomi açmış ağzını siyasete bakıyordu.

Bu noktada da yapacak bir şey yok. Bekleyip göreceğiz. Mevlam neylerse güzel eyler inşallah.

TAHİR BAŞKAN SITMAYI GÖSTERİP BAYRAMI KURTARDI

Tahir Başkandan Allah bin kere razı olsun, tramvaylar yeniden çalışmaya başladı da insanlar biraz olsun bayrama girerken rahat nefes aldılar. Maazallah ya tramvaylar bayramda da çalışmasa idi bu garip millet yine rezil olacaktı ya.

Kim ne derse desin benim Başkanın cin gibi akıllı. Hani bizde bir söz vardır “Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek” diye. İşte tramvayda da bugün aynen o sıtmayı yaşıyoruz.

İBRAHİM HOCAM SENİN CANIN SAĞ OLSUN

Beyefendi, saygılı, dertli bir eğitimcimiz İbrahim Hocamız bakın bize ne diyor;

“Sizden bir ricada bulunacağım. Karatay adliye civarında oturuyorum. Adalet sitelerinde. Buradaki kokudan dolayı hayatimiz zehir oldu. Çöp kokusu arıtma tesislerinden gelen iğrenç koku ve Karşehir sitelerinin arkasındaki peynir fabrikalarının kokusu birleşince berbat bir koku bizi perişan ediyor. Defalarca Büyükşehir ve Karatay belediyelerine başvurdum. Birbirlerinin üzerine atmaktan başka bir is yapmadılar. Bu işe bir el atsanız. Büyük sevap kazanırsınız. Yaz sıcaklarında bile pencereleri açamıyoruz. Binlerce kişinin yaşadığı bu bölge sağlık açısından çok kotu durumda. Bütün Konya’nın çöp ve kanalizasyon kokusunu buradaki halk çekiyor. Lütfen köşenizde paylaşabilir misiniz?. Belki etkili ve yetkililerden biri duruma el atar.”

……….

Ahhh hocam ahhhh. El atmak ne kelime?. Keşke öyle bir yetkimiz olsa kafa atarız kafa. Biz bu şehrin temiz saf insanlarını çok seviyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Duygular asla kendi ecelleri ile ölmezmiş. Mutlaka bir katilleri olurmuş.

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?

Konuşularak çözülecek işlerin dedikodusunu yapmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR