Sadık Büyüksakarya

Sadık Büyüksakarya

İkiz kulelerle başlayan kaos

İkiz kulelerle başlayan kaos

Silsile-i hadise…

Bu ifade pek mühim bir ifade.

Gözünüzün ucuyla silip geçeceğiniz türden değil yani.

Biraz daha üzerine eğilip Güldağı’na kulak kabartın anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Buyurun:

‘1) 11 Eylül 2001’de ABD’deki ikiz kulelere düzenlenen saldırıyla 3.Dünya Savaşı’nın başladığını biliyor muydunuz? Büyük resetin parçasıydı. Bu savaş en az yüz yıl sürecekti. 11 Eylül saldırısı ile çok şey elde edeceklerdi. Bir taşla kuş katliamı yapacaklardı.

2) Büyük sıfırlama ve büyük reset "ikiz kule saldırısı" ile başladı "virüs" ile devam ediyor. İkisi de büyük operasyonun bir parçasıydı. Birbirine bağlı. Dünya bu savaşla birlikte yeniden dizayn ediliyor. 2001'den beri 3. Dünya Savaşının içindeyiz. Silah, virüs olarak değişti.

3) Yıkılan kulelerin parçalarını inceleyen kimya profesörü Niels Harrit: “Parçaların içinde nano termik maddeler bulduk. Bu maddeler sadece uzay çalışmalarında ve askeri amaçlarla kullanılır ve hiçbir zaman teröristlerin eline geçemez. Geçse bile bu miktarda geçemez” dedi.

4) Anlaşılan bina yıkımında, temeline döşenmiş patlayıcılar kullanılmıştı. Uçak çarpması ile yıkılmadı. Binada çalışan, binanın içinden çok insanı kurtaran görgü tanıkları da patlamaların olduğunu söylemişlerdi. Dikkat buyurun.

5) İkiz kuleler 1960 yılında David Rockefeller tarafından başlatılan bir projeydi. Bu yapı son yıllarda büyük bir yük olmaya başlamıştı. Modern fiber optik internet teknolojisine uygun değildi. Verimsiz ve maliyetli bir asansör sistemine sahipti.

6) 11 Eylül saldırısından kısa bir süre önce milyar dolarlara sigorta ettirilmişti. Yani yıkılacağı biliniyordu. Bush daha kuleler yıkılırken suçluyu El Kaide ilan etmişti. Yani saldırı bahane edilerek, işgal edilip hâkimiyet kurulacak yerlerin mesajı verilmişti: ORTADOĞU-İSLAM.

7) 11 Eylül bahanesi ile ABD, El Kaide ve Laden'i yok etmek için Afganistan’a girecekti. Çin ve Hindistan’a sınır olacaktı. Afganistan’ın çevresindeki Özbekistan, Kırgızistan, Çin ve İran, 11 Eylül saldırısı sayesinde ABD’nin yayılım alanı haline gelecekti. Proje işliyordu.

8) Usame’yi bulmak için girecekler ama çıkmayacaklardı. Ortadoğu’da birçok yeri işgal edecek ve çıkarları doğrultusunda bölme imkânına sahip olacaklardı. Kule yıkımı bunu sağladı. Büyük plandı. Gariptir Usame'yi hiç bulamıyorlardı. Neden? Burası önemli.

9) ABD’nin işine “bulunan Usame” değil, “aranan Usame” yarıyordu. Arama bahanesi ile her yeri talan edip sömürüyordu. Eğer hemen bulsaydı, bölgede fazla kalamazdı. Arama bahanesi ile Ortadoğu ve Asya'ya çöküp dizayn ediyorlardı. Bakın nasıl bir tiyatro oynuyorlardı anlatalım.

10) ABD Savunma Bakanı Rumsfeld, Ladin’in belki de hiç yakalanamayacağını söylemişti. Bir yandan da ABD Başkanı Bush, Ladin ölü ya da diri ele geçirilene kadar operasyonun devam edeceğini söylüyordu. Biri yakalanamayacak diğeri yakalanacak diyordu. İşgalin devamı için tiyatro yani.

11) Dedim ya, yakalanan Usame işlerine yaramazdı. Aranan Usame işlerine yarıyordu. Sonunda ABD işini bitirip düzenini kurunca, Usame’yi bulup öldürme numarası yaparak dünyayı uyutmuştu. Ladin olmazsa, İslam dünyasını terörist diye suçlayıp işgal için meşruiyet kazanamazlardı.

12) Bush döneminde halk savaşa karşıydı. Ama Derin Amerika’nın, Ortadoğu ve Asya’ya hâkim olmak için bu bölgelerde savaş yapması gerekiyordu. Bu büyük bir savaştı. Amerikan halkı buna hazırlanmalıydı. Kulelerin yıkımı ile halkını ve dünyayı bu işgale hazır hale getirdi.

13) 11 Eylül saldırısı da halkı savaş için ateşledi. Halkı, “Teröristlerle savaş ve onları yok et!” diyecek hale getirdi. Hollywood filmleri ile de halkı savaşa hazırlamayı unutmadılar. İkiz kuleleri yıkan gücün Derin Amerika olduğu artık netleşti. Peki planı nerede yapıldı?

14) 1997 yılına gelindiğinde ABD’de bir düşünce topluluğu kuruldu. Kurucuları arasında İsrail lobisi ABD derin devletinin en iyi elemanları vardı. Dick Cheney, Donald Rumsfeld ile Paul Wolfowitz gibi önemli isimler vardı. Bunlar derin Amerika’nın beyin takımındaydı.

15)Amerika’nın yeni küresel stratejisini belirlemek için kurdukları kuruluşun adı PNAC (Yeni Amerikan Yüzyılı Projesi) grubu idi. Kuruluş “Yeni Amerikan Yüzyılı Projesi” adlı bir plan üzerinde çalışmaya başladılar. Burada Orta doğu ve Asya'ya yayılmak için büyük bir plan yapıldı.

16) Ve plan 2000 yılında raporlaştırdılar. Raporun tarihine dikkat edin, 11 Eylül 2001 ikiz kule saldırısından bir yıl önce. 76 sayfalık raporda ABD’nin “düşmansız” kaldığını ve hâkim olunacak yeni bölgeler için acil düşmana ihtiyaç olduğunu anlatıyordu. Düşman kim? Kaide ve İslam.

17) Öyle büyük bir olay olmalıydı ki, ABD bunu bahane edip Ortadoğu ve Asya’yı işgal edebilmeliydi. PNAC raporundan bir yıl geçmeden 11 Eylül 2001’de ikiz kuleler saldırısı gerçekleşti. Ardından PNAC grubundaki "Rumsfeld" savaşı yürütecek olan Savunma Bakanlığı’na atandı.

18) Bir diğer PNAC üyesi Paul Wolfowitz, Savunma Bakan yardımcısı oldu. Tezgah kusursuzdu. İkiz kule yıkımını Derin Amerika'nın kurumu PNAC hazırlamış. Suçlu Kaide, Ladin ve İslam dünyası ilan edilerek işgale zemin hazırlanmıştır. ABD sonunda birçok sey elde edecekti.

19) İkiz kulelere saldıran uçakları kaçıran 19 teröristin isimleri ve nereli oldukları, FBI tarafından sonradan yayınlandı. Gariptir ki bu 19 kişinin çoğunun sonradan farklı İslam ülkelerinde yaşadığı ortaya çıktı. Olay burada patlamıştı.

20) ABD, 15 istihbarat servisine yılda 60 milyar dolar harcamakta. İlk uçağın kulelerden birine çarpmasından 15 dakika sonra ikinci kuleye de diğer uçak çarptı. Yaklaşık 40 dakika sonra da başka bir uçak Pentagon’a saldırdı. Bu arada istihbarat servisleri neden müdahale etmedi?

21) Bakın ne oldu? 2 Mayıs 2011'de Amerika’ya ait güçlerin düzenlediği bir operasyonla, Usame bin Ladin’in, bir evde bulunup öldürüldüğü tüm haber kanallarında gösteriliyordu. Operasyon Usame'ye değil dünyaya yapıldı. Ladin falan öldürülmemişti.

22) Ladin'de böbrek yetmezliği vardı. Çok önceden ölmüştü. Ama Ladin'in doğal yollardan ölmesi ABD'nin karizmasını çizerdi. İntikam alınmamış olurdu. Sahte bir baskınla Ladin'i bulup öldürdük diyerek tüm dünyayı kandırdılar. Bölgeyi ele geçti, artık Usame bulunup öldürülebilirdi.

23) ABD’nin elinde çatışma sırasında ölmüş bir Ladin cesedi yoktu. Ne yaptılar? Tüm dünya medyasına aceleyle şu yalanı yaydılar: “Usame’yi öldürdük ve cesedini denize attık” dediler. Hepimiz bu numarayı yedik. ABD de olmayan namusunu kurtarmış oldu. En sonunda ne oldu?

24) ABD Ortadoğu'yu işgal ederek dizayn etti. Enerji yollarının kontrolünü sağladı. İsrail'in güvenliği sağlandı. Çin, Rusya, Hindistan arasına girildi. 3. Dünya Savaşı için askeri, biyolojik, ekonomim, istihbarat üsleri kurdu. Dünyanın dizaynını yeniden başlattılar.

25) İkiz kule yıkımı ve yapılan işgalden amaç 2020'den sonra dünyaya yapılacak "büyük sıfırlama ve reset" için bölgesel dizayn yapıp, buna dünyayı psikolojik olarak hazırlamaktı. Olaylar, bütünün parçalarıydı.’

Evet dostlar,

Daha önce demiştik ya hani; tepeden aşağıya, aşağıdan tepeye bakabilen kazanır diye.

Yine o noktadayız.

Mevzuu size emanet.

Selâmetle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Büyüksakarya Arşivi
SON YAZILAR