Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

İlk maç bu olur ama!

İlk maç bu olur ama!

Her takım için ligin ilk maçı zordur. Bu Konyaspor için de böyledir. Ama Konya için tek fark Arena’yı dolduran ve daha ligin ilk maçından tribün olarak “lider”liğe adayım diye haykıran seyircinin önünde hoş olmayan futbol bu taraftara biraz ayıp oldu.

Daha ilk maçtan kesin bir kanıya varamayız. Kendi evimizde kazanırız da kaybedebiliriz de ancak Torku Konyaspor formasını giyen futbolcular sahada kaldıkları müddetçe en az tribündeki bu taraftar kadar istekli olmalı ve en az onlar kadar terlemelidir.

Teknik olarak Konyaspor’u fazla eleştirmenin bir anlamı yok. Henüz yolunda başındayız. Bu takımın daha çok ekmek yemesi lazım. Tabii sadece aynada kendimize değil rakiplerimizi de iyi analiz etmeliyiz.

Dünkü o isteksiz ve ne yaptığını ve de yapacağını bilmeyen oyuna rağmen Konyaspor önce taraftarı sonra da Aykut Hoca ile başarılı olur diye düşünüyorum. 

Ama herkes gibi önce Konyaspor’un “başarı” kriteri ne, önce o belli olmalı. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR