Muzaffer Kırmacı

Muzaffer Kırmacı

KILIÇDAROĞLU DOĞRU SÖYLÜYOR !

KILIÇDAROĞLU DOĞRU SÖYLÜYOR !

            Ben de Kılıçdaroğlu’nun doğru söylediğini kabul ediyorsam, dünyanın sonu gelmiş demektir.  Ama ne yapayım ki, adam doğru konuşuyor.

            “Seçimle gelen seçimle gitmelidir” diyor. Şimdi bu söze ne denir?

            Ne denecek şapka çıkartılır.

            Kılıçdaroğlu HDP’li vekillerin gözaltına alınmalarından hemen sonra  yaptığı açıklamada,  gözaltıların yanlış olduğunu söylemiş ve arkasından da “Seçimle gelen seçimle gitmelidir” demiş.

            İyi de Kılıçdaroğlu’nun aklı yeni mi başına gelmiş ?          

            Bir şiir okuduğu için hapse atılan siyasiler için neden bir şey söylememiş ? O siyasi kişi, askerime kurşun atanlara arka da çıkmıyordu. Eline silah alıp dağlarda eğleşmiyordu. Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast edecek bir hareket yapmıyordu. Yaptığı sadece bir şiir okumaktı.  O zaman konuşmayan Kılıçdaroğlu, demokrasiyi yeni mi öğrenmiş ?  

           İki seçmenden birinin oyuna alarak iktidara gelen bir partiye Anayasa Mahkemesi gazete kupürlerinden derlediği belgelerle “Kapatma Davası” açarken Kılıçdaroğlu’nun dilini püsük mü yemişti? O zaman demokrasi yok muydu ? O parti seçimle gelmemiş de darbe  artığı mıydı ? O zaman evrensel siyasi kararlar henüz yok muydu ?

            Seçimle gelmek güzel de bu siyasilerin meşruiyeti için yeterli değil. Yeminine sadık kalacaksın. Anayasanın verdiği özgürlüğü vatan hainliğine dönüştürmeyeceksin. Bayrağıma saygılı olacaksın. Askerime kurşun atmayacak, atanların yanında yer almayacaksın. Bu sözler Kılıçdaroğlu ve avanesi için de geçerlidir.

            Şehit cenazelerinde hiç yer almayan CHP’li vekiller, terörist cenazelerinde arz endam ediyorsa; Milletin ferasetinden korkacaksınız.  Şimdi de HDP’li vekillere destek için bir araya gelmişler. Bu millet sizden de zaten iyi bir davranış beklemiyor.  Sanmayın ki bu yaptıklarınız unutuluyor. Günü geldiğinde bunlar bir-bir avucunuza yazılacak. Bu yaptıklarınız sandıkta sizlere “OY” olarak dönecektir.

            Seçimle gelen seçimle gitmeliymiş. Hazret öyle söylüyor. Söz doğru da,  söyleyen  yanlış.  Sorun bakalım kendisi hangi seçimle gelmiş ?  Baykal’ı halvet halinde kasete kaydedenler,  altın tepsi içinde Genel Başkanlığı sunmasalardı rüyasında bile görebilir miydi?

            Böyle başa böyle tarak.

            Kılıçdaroğlu CHP’ye çok bile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Kırmacı Arşivi
SON YAZILAR