Uğur Özteke

Uğur Özteke

KONYASPOR’DA AĞIR ABİLERLE KİMLER GİDİYOR?

KONYASPOR’DA AĞIR ABİLERLE KİMLER GİDİYOR?

Bulutlu biraz da serin bir günde içiniz yüreğiniz geleceğimiz inşallah pırıl pırıl güneşli ve sıcak olur diyerek yazımıza başlıyoruz.

Önce uzun bir süredir sizlerle paylaşmak için beklettiğimiz şu fotoğraf karesi ile ilgililere lütfen biraz daha dikkat diyelim.

Hepimiz her an her türlü hatayı yapmaya hazır fani insanlarız. Mesela ben yaşlandıkça daha çok hata yapmaya başladım. Dost sohbetlerinde hep söylerim 2002 yılında tilki misali kürkçü dükkânına yani şehrimize yeni dönmüştüm. Üç ay geçmedi bunaldım ve o zamana kadar hiç dualarımda olmayan “Allah bizi başımızı öne eğecek hata yaptırmasın” cümlelerini günde en az 50 defa söylemeye başladım. O günden bu güne bu cümleler dilimden düşmez oldu.

Ama bizim gibi toplumun önündeki insanların ya da kurumların hataları hep göze batar

Geçen gün Büyükşehir Belediyemizin Azerbaycan Caddesi ile ilgili yazısını sizlerle paylaşmıştık.

Peki bu kimin yazısı?

foto-1-273.jpg

Bunu yazan kurum ya da kişi elbette ilköğretim nasıl yazılır biliyorlar. Asan diken de biliyor. Amma gel gelelim bu levha böyle asılıyor ve önünden de her gün yüzlerce insan geçiyor. O zaman da dünkü yazımıza Ferhat rumuzlu okurumuzun yaptığı gibi “Bu gazeteciler lüzumsuz derlerdi de inanmazdım! Sana ne elin mezarından, dirileri bitirdin de ölüler mi kaldı ihtiyar!!”

İşte bakın böylelikle LÜZUMSUZ İHTİYAR oluveriyoruz…

NUMUNE HASTANESİ AÇILMADI AMA

ŞU YOK HALİ İLE BİLE ÇİLESİ YETİYOR

Malum merkezdeki tarihi Numune Hastanemizde inşaat hızla bitmeye doğru gidiyor. Ve tamamlanıp hizmete girdiği zaman mükemmel bir hastane olacak inşallah. Hastane hizmete girdiği zaman buradaki tek sıkıntı ne kadar altına üstüne yanına otopark yaparsak yapalım buranın çilesi adamı çıldırtır.

Şu karelere bakar mısınız?

foto-2-236.jpgfoto-3-154.jpgfoto-4-098.jpg

Kısaca hastane trafiği sağlam adamı hasta eder ve de edecek vesselam…

KONYASPOR KONGREYE GİDERKEN

Konyaspor’umuzun bu olağan kongresi inşallah yapılacak. Geleneksel olarak çoğunluk sağlanamazsa sonra bir daha olacak ve maçlarını 42 bin kişinin izlediği takımımızın genel kuruluna 42 kişi gelmese de adet yerini bulacak.

Allah şahit özünde spor benim atar damarım. Sporla huzur buluyorum. Çocuklarımın da spor yapmalarını çok istedim ve onlara hep teşvik oldum. Spor yapan sporu seven insandan bırakın insana, diğer tüm canlılara; kediye, köpeğe, kuşa, ağaca, çiçeğe, böceğe zarar gelmez. Ama sporu yeter ki spor için yapalım.

Sporu bir şeylere alet etmeyelim. Hele hele takımlarının başarısı için gözyaşı döken insanların vicdanlarını, hayallerini, paralarını sömürmeyelim.

Bunları görüp duyunca da vallahi spordan nefret ediyorum.

Neyse gelelim Konyaspor’un genel kuruluna. Siyaset için 24 saat ne kadar çok uzun bir süre ise Konyaspor için de aynı kural geçerli. Çünkü Konyaspor’daki siyaseti hele ince siyaseti ve cukka işini hiç kimse anlayamaz. Anlayanlar da şeytan çarpmış gibi çarpılırlar.

Biz bu satırları dün sabah yazdık. O an itibari ile mevcut yönetimin “ağır abilerinden tutun genç gencecik pırıl pırıl güler yüzlü nur yüzlü isimlerin” yeni yönetimde görev almayacaklarını öğrendik.

Yazık çok yazık.

Elbette hep savunduğumuz bir şey var kim olursa olsun hiç kimse ya da grup KONYASPOR isminin üzerinde olamaz.

Ancak bazı değerlerinde kıymeti elden gittikten sonra anlaşılır.

Ha bu konulara fazla girmeyeceğim. Yalnız yine duyduğum bir şey var eğer doğru ise yazıklar olsun. Bazı yöneticilerin bazı taraftar gruplarının önemli isimlerinin üyelik aidatlarını ceplerinden ödedikleri söyleniyor.

Bu işler başka yerlere gider ya da söylentiler mide bulandırır. Ve bunlar şanlı Kartal’ın güzelliğine toz kondurur.

Durun bakalım en güzelini Mevlam bilir. Mevlam ne eylerse de en güzelini eyler.

Zaman… Zaman… Zaman… En iyi ilaç zaman.

O zaman da sabır.

Biz hancı birileri yolcu olduğu müddetçe ve Cenab-ı Allah’ım izin verirse gün gelir bugün yazılamayanlar da yazılır.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kabir, âhiret duraklarının ilkidir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Direksiyondaki sürücülerimiz özellikle bayan sürücülerimiz hareket halinde iken yanlarındaki bayanla kafalarını da çevirerek sürekli konuşma alışkanlığından vazgeçtikleri zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR