Atilla Mert

Atilla Mert

TORKU KONYASPOR TARAFTARINI SEVİNDİRİYOR

TORKU KONYASPOR TARAFTARINI SEVİNDİRİYOR


Torku Konyaspor Aykut Kocaman yönetiminde çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Torku Konyaspor, son haftaların flaş ekibi Gaziantepspor’u evinde net bir skorla 2-0 mağlup ederek haftayı kazançlı kapattı. Mücadele öncesi zor bir karşılaşma olacağını bekliyorduk. Nitekim Torku Konyaspor’da sakatlıklar hep düşündürüyordu, maçın ilk yarısı da bunu gösterdi, ortada geçen karşılaşmada karşılı cılız ataklar, beraberliğe razı iki farklı takımın karşılaşması izlenimini bizlere yansıttı, devre arasının ardından sahada bambaşka bir takımız vardı, Torku Konyaspor’da, iyi oyun ve beraberinde gelen 2-0’lık net skor taraftarı memnun ettiği gibi ilerisi içinde olumlu sinyaller verdi. Bu haftaki takımın yıldızı Hasan Kabze sahada basmadık yer bırakmadı, attığı güzel gol ile de taraftarını sevindirdi. Aykut Kocaman’ın 85.dakikada Hasan Kabze’yi alkışlatma adına saha kenarına alması karşılaşmanın güzellikleri arasında yerini aldı. Torku Konyaspor bu galibiyetle puanını 12’ye yükseltirken, Gaziantepspor 15 puanda kaldı. Her geçen hafta sakatlıklara ve olumsuzluklara rağmen Torku Konyaspor doğru yolda olduğunu gösteriyor.
Karşılaşma öncesinde taraftarların etkinlikleri de devam ediyordu, kan bağışı ve aşure dağıtımı görülmeye değerdi, havanın soğuk olması taraftar ilgisini bir nebze de olsa tribünlerde azalttığı görüldü. Torku Arena’nın akustiği, taraftar baskısını futbolcular üzerinde hissettirdi. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte karşılaşma sonunda taraftar ve futbolcu bütünleşmesi görülmeye değerdi. Önümüzdeki haftalarda iç sahada ardı ardına oynanacak üç önemli maçımız var. Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından, Mersin İdmanyurdu ile içeride oynayacağız, ardından Galatasaray ve Beşiktaş maçları var. Taraftar olarak bu maçlara iyi hazırlanıp, karnaval havasında dolu tribünler önünde taraftar olarak gerçek güzümüzü dost, düşman herkese göstermemiz gerektiğin kanaatindeyim. Taraftar grup liderleri maç öncesi daha iyi hazırlanıp görselliği de ön plana çıkartarak gerçek Konyaspor’un taraftar gücünü bütün tribünde göstereceğine inanıyorum. Özellikle Mersin İdmanyurdu karşılaşması hem futbol hem taraftar anlamında ayrı bir yer teşkil ediyor.  Daha  önceki yıllarda yaşanan rekabetten dolayı ayrı bir önem taşıyor. Bizler taraftarlarımıza ve taraftar gruplarına güveniyoruz, kavga ve küfürden uzak, Mevlana hoşgörüsüyle tribünlerde Torku Konyaspor’un vazgeçilmezi olarak yerlerini alacaklardır. Başarı dolu haftaların bizleri beklediği inancını bütün kalbimle içimde taşıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Atilla Mert Arşivi
SON YAZILAR