Uğur Özteke

Uğur Özteke

“YENİ KONYA”nın ESKİMEYEN KONYASI’nın Belgesidir…

“YENİ KONYA”nın ESKİMEYEN KONYASI’nın Belgesidir…

img-20141014-wa0006.jpg

Bu fotoğraf 14 Ekim 2014 tarihinde,

Saat 18.45 te veeeeeee

AK Partili bir yönetici tarafından cep telefonu ile çekilip bize telefonla gönderilmiştir.

Bu fotoğraf bize geldiği zaman da yanımızda kessen damarlarından AK kan akacak fanatik mi fanatik bir partili genç vardı. Ve ne acıdır ki o saatlerde biz de şehrin trafiğinde idik ve bu genç arkadaşım bana bir gün önce trafikteki tıkanmadan dolayı evine gidemediğini anlatıp bana soruyordu, “Abi bu trafiğin sonu ne olacak?”

….

Derken alın size laaaaak diye bir fotoğraf.

Alın tepe tepe kullanın. Kalanını da dürün burkun …. Hatıra diye saklayın.

Allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz?

Allah aşkına hangi çağdayız, hangi yıldayız?

Şu Konya’nın 60 yıllık alt geçidi, anam babam “battı-çıktı”sı yere yağmur düştü mü göl oluyor. Araçlar fotoğrafta olduğu gibi tıkanıp kalıyor. Biraz sonra da polis ve KOSKİ gelecek, alt geçidi trafiğe kapatacak. Motorlar çalıştırılacak sular basılacak. Sonra su boşaltılmış olacak. Sonra yol açılacak.

Millet te size aferin diyecek haaaa.

Yemin ediyorum önceki gün akşam olduğu gibi kimse size aferin filan demiyor ağzı dualı olanlar, sövemeyenler ileniyor, normal insanımız da sövüyor. Bildiğiniz sövme…

…………….

Ya bir tek Allah’ın kulu çıkıp da bu işi çözemez mi?

Bu fotoğraf bize geldikten yarım saat sonra filan ben de bu yolu denemek istedim dahası merakımdan “durum ne ki?” diye oraya gittim. Yol hâlâ tıkalı, araçlar bekleşiyor… Sağa hemen petrolün yanındaki yola girdim. Yol sağlı sollu tıkalı.

Çünkü İhsaniye Kavşağı, Adalhan’dan tıkalı idi.

Sol gar yönü yürümüyor. Kimse niye demesin. Bilmeyenler için yazıyorum. Garın ilerisi Aydoğdu kavşağı da geçici bir süre için kapalı(!)

Beyler çalışıyor yaaa. 

Koskoca yazı kuruttular yağmur geldi, okullar üniversiteler açıldı, tatil bitti, millet köyünden döndü yaaa. Konya tam kadro oldu eksiksiz yaa.

Kapat hemzemin geçidi çalışşşşşş…

Aferin size. Kimseye diyecek bir şey yok. Aslında bu milletinde bu yöneticilere diyecek bir şeyi yok. Bu yöneticilere oy verildi mi? Bu yöneticiler oylarını arttırmadı mı? O zaman bizi yöneten bu büyükler gerçekten büyük insanlar. Ve demek ki biz en başta da ben boş yere bu insanlara kızıyoruz. Yağmur yağdığı zaman alt geçitleri su basmalı. Yollar tıkanmalı. 7 dakikalık yol bir saat olmalı.

En başta Konya için Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez bize bu fırsatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başbakanımız Davutoğlu’na şehir insanı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarken herkesten özür dilerim “YENİ KONYA” için haksızlık etmişim!

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Övgülerin çoğu onu hak edenleri yüreklendirmek içindir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Ne yaptığımızı bildiğimiz zaman ADAM oluruz.   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR