Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

YÖNETİM İSTİFA PAPAZLARA MUHTIRA

YÖNETİM İSTİFA PAPAZLARA MUHTIRA

 

Ülkemizde her takımın olduğu gibi, Konyaspor taraftarının da  çekişme içinde olduğu yada aralarının bozuk olduğu taraftar grupları var. Bursa bunlardan biri, siz yönetim olarak bunu görmezden gelip bilet fiyatını 6.5 lira yaparsanız, kazansanız dahi eleştirilirsiniz.

Konyaspor-Bursaspor maçı istatistiklerine bakıp maçı izlemeyen birinin sahip olacağı düşünce Konyaspor Bursaspor’u sahadan silmiş diyebilir. Sadece %10’ u Konyaspor sahasında oynanan maç, %71 topa sahip olma, sonucu ise kötü bir şaka gibiydi. Kaleye 25 şut göndermek değildi önemli olan, onları kaleye yetiştirip gol atabilmekti. Hücum futbolu, diyorduk beğenmiyorduk ya geçen yıllarda takımı, işte sonuç acı ama ortada…

 

Maçın başlama düdüğü ile birlikte bal yapmaz arı gibi sağdan sola topu döndürmeye başladık . 6.dk da ve diğer yenilen 2 golde payı olan Ali Turan'ın Jires Kembo Ekoko gibi  hızlı bir oyuncu karşında oynaması hataydı. Bursaspor aman aman bir top mu oynadı hayır ancak doğru hamleler ile etkili hücum ile geldikleri her pozisyonda tehlikeli oldular. Kaleyi bulan 5 şutun 3’ü gol olması işin can sıkan diğer boyutu. İkinci yarı beklendiği üzere Ali Turan değişikliği ile çıktı hoca maça.

Bursaspor kontrollü oyunla , rölantide oynayarak akıllı ve haklı bir galibiyet aldı, bizde 90 dakika kendi kendimize çalım atmaya devam ettik.

Yönetim taraftarın çağrısına ne zaman cevap verecek ne zaman istifa edecek merakla bekliyorum. Bu şekilde devam ettikleri sürece işler olduğundan daha kötü olmaktan öteye gitmeyecek. İçinizde bir parça kaldıysa yada varsa Konyaspor sevgisi tek bir olumlu hareket yapın pılınızı pırtınızı  toplayıp gidin.

Ali Çamdalı’nın maç sonunda taraftarlara her şeyi anlatamam sözlerinin altında çok şeyler gizli. Mehmet Özdilek, küçük boylu koca yürekli bir adam, ona naçizane tavsiyem Kadir, İsmail, Savaş Carlgren, Vedat gibi oyunculara yönelmesi, Ali’leri az dinlendirmesi olacak yoksa bu grup hocayı da yiyecek gibi.

Sonuç olarak; Artık taraftarın sabrı kalmadı ve git gide işler kötüye gidiyor. 2 yıldır üst üste Avrupa'ya giden takım ancak bu kadar aciz olabilirdi. Emek emek tel tel dokuduğumuz takım  3 ayda ancak bu kadar kötü duruma getirilebilirdi.

 

Maçın sözü; Kaybettiğiniz zamanki düşünce biçiminiz, kazanmanızın ne kadar zaman alacağını belirlermiş nokta. Yönetim İSTİFA, Papazlara Muhtıra

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR