İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

BU DA NAZAR BONCUĞU OLSUN

BU DA NAZAR BONCUĞU OLSUN

Atiker Konyaspor haftanın kapanış maçında Bursaspor’a konuk oldu. Bu maçın hem Atiker Konyaspor hem de Bursaspor için önemi büyüktü. Konyaspor rakiplerinin puan kaybettiği haftada üç puan alıp üçüncülüğe oturmak, Bursaspor ise alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyordu.

Kartal daha ilk dakikalarda Ömer Ali’nin kaleciyle karşı karşıya kalıp top kaleciden dönmesiyle mutlak bir golden oldu. Hemen arkasından Bursaspor’un Aytaç’la topu direkte patladı. Daha çok Jahovic ve Ömer Ali’ye defans arkasına atılan toplarla gol bulmaya çalıştık. Dakika 34’de Traore’nin ara pasında Jahovic topla buluşup kalecinin üstünden attığı topu Muhammed son bir refleksle auta attı.

En can alıcı pozisyon ise dakika 41’de Jevtovic’in Vergini’yi formasından çekmesidir ki acemice bir hareket. Bunu Halis Özkahya iyi yakaladı. Fakat yakalamasa bile bu penaltılık pozisyon vardan kaçmazdı diye düşünüyorum. Allah’tan topun başına geçen Umut Nayır kaleci Serkan’ın da temasıyla penaltıyı atamadı.

İlk yarı bu şekilde soyunma odasına gidildi. Ama bir şey dikkatimi çekmişti. İlk yarı bittiğinde topla oynama oranları çok farklıydı. Bursaspor yüzde 65, Atiker Konyaspor yüzde 35 idi. Bu oran gösteriyordu ki Bursa atakları ikinci yarı da devam edecekti. Bu şekilde ikinci yarı başladı. Dakika altmış yediyi gösterdiğinde Fofana öyle bir gol kaçırdı ki saç baş yoldurtacak cinstendi. O golü bulabilseydik maçın seyri değişebilirdi ama olmadı.

Dakikalar yetmiş beşi gösterdiğinde Bursaspor’da Barış’ın ceza alanı içine göndermiş olduğu ortada Serkan kalesinden çıkıp müdahale ederek topu uzaklaştırmaya çalışırken faul yapılmıştı. Allah’tan yine VAR devreye girdi ve gol geçersiz sayıldı. Bu şekilde de maç bitmiş oldu. İnşallah pazar günü oynanacak Malatya spor maçında taraftarımızın desteğiyle alınabilecek bir üç puan bizi daha yükseklere taşır…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR