Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Çilingir Cikalleshi

Çilingir Cikalleshi

Konyaspor haftalar sonra evinde Kasımpaşa'yı yenerek nihayet 3 puana ulaştı.

Zorlu Kasımpaşa maçına Calvo'nun yerine Uğurcan, Nzonzi'nin yerine Oğulcan ve ileride de Cikalleshi'nin yerine Oliveira ile başlamayı tercih etti Hakan hoca..

Zorlu mücadeleye Konyaspor çok istekli başladı, ardı ardına ataklar gerçekleştirdi ne var ki ilk dakikalarda ceza sahasında etkili olabilecek pozisyonlar üretmekte çok zorlandı, Kasımpaşa ise sert oyunu ile yıldırarak durdurmayı düşünüyordu..

İlk yarıda çok yüksek oranda topla oynama istatistiğine ulaşsa da gol üretecek pozisyonlar bulamadı Konyaspor..

2. yarıya da aynı kadro ile başladı Hakan Keleş, oysa Euro 2024 elemelerinde ülkesi Arnavutluk adına gol de kaydeden moralli bir Cikalleshi değişikliğini beklemiştim doğrusu..

Bu beklentim 59. dakika da gerçekleşiyordu nihayet Oliveira yerini Cikalleshi'ye bıraktı, Muriç de Prip ile değişti aynı dakikada..

Ve o moralli Cikalleshi ile golü de buldu Konyaspor hararetle 3 puana ihtiyacı olan maçta..

Kilidi açan çilingir oluyordu adeta Cikalleshi bu golüyle..

Bu golle daha sağlam oynayan Konyaspor bu kez Guilherme ile gerçekleşen şahane atakta 2. golü de buluyor tribünlerde de yoğun yağmura eşlik eden şarkılar daha yüksek sesle dillendiriliyordu..

Cicaldau da Calvo ile değişti dakikalar 79'u gösterirken..

Dedim ya hararetle 3 puana ihtiyaç olan maçta doğru hamleler Hakan Keleş'i de Konyaspor'u da rahatlatan 2-0'a ulaşılmasını sağlıyordu.

Tebrikler Anadolu Kartalı..

***

Ve Ömer Korkmaz da Kasımpaşa maçı öncesi bir gurup yönetici arkadaşı ile birlikte yönetime başkan adayı olduğunu basın toplantısı düzenleyerek duyurdu. Böylece Bekir Akdemir'in ardından mevcut yönetimde de futbol şubede görev alan Ömer Korkmaz da adaylığını açıklamış oldu.

Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan ve çoğunluk aranmadan yapılacak seçimde sanırım iki liste delegelerin karşısına çıkacak..

Bakalım ne olacak demeye gerek yok sanırım Ömer Korkmaz büyük ihtimalle başkan seçilecek elbette..

Konyaspor adına şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR