İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Güzel Başlangıç

Güzel Başlangıç

 

 

Kendi takımına gönül veren her taraftar deplasman da olsa kendi sahası da olsa takımının yenmesini ister ve başka düşüncesi de yoktur. Bu sezonun ne kadar zor geçeceği ilk maçlardan belli oldu. Ligde on dokuz maçtır yenilmeyen genel olarak kadrosunu korumuş ve Konyaspor’dan daha hazır bir konumda olan Sivasspor’la ilk maça başlamak zor gibi görünse de temsilcimiz maçın başından sonuna kadar ezilmeden her iki takımın da maçı kazanacağı bir oyun ortaya koymuştur. Şöyle istatistiklere bakıldığında önceki yıllarda son on sezon lige ilk maç deplasman da başlayıp yendiğimiz bir takım olmamıştır. Buda Konyaspor için hem başarı hem de ileriki haftalar için umut verici bir durumdur.

Konyaspor geçen sezonun kadro yapısını bozmadan lige başlayan ve gerekli yerlere transfer yaptıktan sonra ligi açmış oldu. Pazartesi akşamı oynanan Sivasspor maçı gerçekten oyun olarak taraftarı memnun etmiştir. Cikaleshi’nin topu takip etmesi ve fırsatçılığı Konyaspor’a galibiyeti getirdi. Lakin bizim bir forvet almamız lazım. İleriki haftalara sadece Cikaleshi ile bu sezonun bitmeyeceğini görmemiz lazım. Bu galibiyet forvet transferini unutturmamalı diye düşünüyorum.

Savunma olarak güzel işler yapan Konyaspor yetenekli oyunculara sahip. Savunmada oturmuş bir yapımız var. Sadece ileriye top taşımak ve o son vuruşları yapmak için yeterli düzeyde olmadığımızı bu maçta gördük. Bunun için acilen transfer şart gözüküyor. Yüzüncü yılına giren takımımız bu sezon alt sıralarda değil üst sıralarda olacağını göstermekte. Umarım sezona başladığımız gibi iyi sonuçlar alırız.

Önümüzde bu hafta zorlu bir Başakşehir maçı var. Bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılırız. Oynanacak üç haftalık periyod zor bir eşleşme bu maçlardan en az yedi puan topladığımızı var sayarsak yukarısı için fena gözükmez. Şu da bir gerçek ki oynanmadan hiç bir maç kazanılmaz.

Aradan geçen nereden baksanız iki yıldır takım taraftarını taraftar da takımını özledi. Bu hafta coşkulu bir karşılama olur ve sahadan hak ettiğimiz bir galibiyetle ayrılırız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR