Efe Şar

Efe Şar

Kanadı kırık Kartal (!)

Kanadı kırık Kartal (!)

Sevgili Pusula gazetesi okuyucuları,
 Hepinizi selamlıyorum. Benim için  Pusula gazetesi yeni bir heyecan yeni bir başlangıç olacak. Tekrar sizlerle buluşacağım için çok mutluyum. Köşe yazmaya başladığım daha ilk yazımda taraftarın içinde her zaman olacağıma siz değerli okuyucularımızın sesi  olacağımı söylemiştim. Burada da gördüklerimizi yaşadıklarımızı yorumlayacağız.  Takdir sizden.

Başakşehir maçıyla alakalı konuşmadan önce İlhan Palut dönemiyle alakalı bir kaç cümle etmek istiyorum. Taraftara çok yakın bir tarzı var. Seyircili maçlar olsa bunu çok daha yakından hissedecektik. Şunu net görebiliyorum, Konyasporlu kardeşlerimle maçları izlerken " ben olsam şu futbolcuyu alır şunu çıkarırım" dediğimiz kim varsa sanki duyuyor İlhan hoca. Şu süreçlerde taraftar olarak yanında olmayı eminim hepimiz çok isterdik. İlhan hocanın diğer bir yanı ise hangi takımı çalıştırıyorsa o takımı sahipleniyor. Bir teknik direktörden öte taraftar gibi gözlemliyorum. 

Başakşehir maçında kanat toplarında oldukça başarısız görüntü çizdik. Hele hele Demba ba'nın golünde Diamonde çok güzel yerden izledi. Eray altıpastan gelen gole kale çizgisinden karşılık verdi. Sadece golde değil gol öncesinde de yan toplarda rakip takım topla çok rahat buluştu. İlhan hoca umarım takıma bu konuda gerekli uyarılarda bulunur. Yinede deplasmandan alınan 1 puan çok değerli. 

Fenerbahçe maçına da en az 1 puan parolasıyla çıkıp, İlhan Palut döneminde mağlup olmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. 

Saygı ve sevgilerimle

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi
SON YAZILAR