Uğur Özteke

Uğur Özteke

Konya’nın en gereksiz kişisi (!)

Konya’nın en gereksiz kişisi (!)

 

Malum bugün AK Parti’nin bugün büyük kongresi var. Biz Konya dışındaki olaylara ve gelişmelere Konya bağlantısı yoksa hiç girmeyiz. Çünkü biz adı üstünde yerel bir gazetenin yerel bir gazetecisiyiz. Ama bu kongreye tek Genel Başkan adayı olarak giren Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konyalı olduğu için ve Konya milletvekili olduğu için, günlerdir bu kongre ile ilgili kulisleri her ne kadar siz değerli okurlarımız ile paylaşmasak da yakından takip ediyoruz.       

Sayın Davutoğlu’nun kongreye tek Genel Başkan adayı olarak girmesi ile Konya birinci zorlu basamağı aştı. Şimdi Konya olarak önümüzde ikinci bir basamak var. Bugün Sayın Başbakan’ın yeni ekibine baktıktan sonra inşallah pazartesi günü bu ikinci konuyu da sizlerle değerlendiririz.

EN GEREKSİZ KİŞİ (!)

“Sayın Özteke;

Yaklaşık 5 ay kadar önce bir akşamüstü Meram Eski Yol’da bir marketten alışveriş yapıyordum. Kasalara doğru yöneldiğimde 30 yaşlarında bir genç yüksek sesle konuşuyor ve “Benim Türbe önünde konağım Meram’da da bağım var” dediğini duyuyordum. Bunu bir kaç kez kasiyere tekrarladı.

Daha sonra yine kasalarda alışveriş yapan bir beyefendiye şımarık bir edayla “amca sen iş yapan?” diye takıldı. O amca alışveriş fişini aldı kasalardan ayrılırken o gence döndü ve “BEN KONYA’NIN EN GEREKSİZ KİŞİSİYİM” dedi ve marketten çıktı.

Zannedersem kasiyer kredi kartı slipinden okudu şımarık gence dönerek “LA OĞLUM O AMCA MEHMET ALİ ATİKER’MİŞ” dedi. İşte tam o anda o şımarık gencin yüzünün aldığı ifadeyi görmeniz lazımdı.

Ne diyelim Cenab-ı ALLAH Konya'mız için ülkemiz için böyle “GEREKSİZ KİŞİLERİN” sayısını artırsın.

…………..

Evet isimsiz rumuzu ile bizimle bu anını paylaşan değerli ve duyarlı okurumuza huzurlarınızda teşekkür ederken duasına da katılıyor ve amin diyoruz. Bu vesile ile Sayın Mehmet Ali Atiker abimize de tekrar teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ

Bu şehrin çok duyarlı ve akıllı insanları olduğunu hep söyleriz. İşte şehir ve ülke duyarlısı dostumuz (Önemli bir kurumumuzda görev yaptığı için ismini buradan yazmak istemedik) bakın bizimle nasıl bir düşüncesini paylaşmış.

“Sevgili Uğur abi, öncelikle selam ve saygılarımı sunuyorum.

Son günlerde artan terör olayları ve akabinde art arda gelen şehit haberleri fert olarak, millet olarak, ülke olarak hepimizi derinden üzmüştür. Şehitlerimiz için ne söylesek, ne yapsak azdır. Şehitlerimizin mümtaz yakınları bizlere birer emanettir. Onların önünde her zaman saygıyla eğilmek ve hürmet etmek boynumuzun borcudur. Malumunuz olduğu üzere İstanbul’da yeni bir boğaz köprüsü yapım çalışmaları devam etmektedir. Her ne kadar ismi konulmuşsa da gönül ister ki bu köprünün adının tüm şehitlerimize atfen “Şehitler Köprüsü” olarak değiştirilmesi. Bu hem şehitlerimiz ve hem de yakınlarına bir vefa borcu olarak, o köprünün isminin geçtiği her an şehitlerimiz bir kez daha sonsuza dek anılacak. Tabi ki son söz yine değerli büyüklerimizin.

Saygılarımla.

………..

Şehrimizi ülkemizi ve akıllı fikirli ferasetli insanlarımızı çok ama çok seviyoruz. Allah hepinizden razı olsun

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İki sebep için değişiriz, bir yeterince öğrenir ve değişmek isteriz. İki, yeterince yaralanır ve değişmek zorunda kalırız.

 

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?

Bayan sürücüler direksiyonda telefonla konuşmadıkları zaman daha iyi ADAM olarak.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR