Uğur Özteke

Uğur Özteke

MEDAŞ’a Teşekkürler

MEDAŞ’a Teşekkürler

Bugün 13 Mayıs. Günlerdir bekliyorum bir dönem MEDAŞ’ı yerden yere vuranlar bugün de çıkıp hakkı teslim etsinler diye. Ancak kimselerden tık yok. O zaman biz yazalım dedik ve bugünkt yazımıza MEDAŞ’a teşekkür ederek girelim. MEDAŞ Kurumlar Vergisi rekoru olarak dikkatleri çeken bir kurumumuz. Ama Vergi Dairesini İstanbul’a taşımıştı. O zaman bir yaygara koparıldı. Tabii bir Konya milliyetçisi olarak hem de onlardan daha milliyetçi olarak bizde bozulmuştuk. Ama işin aslını öğrenince de hak vermiştik. Hem sadece MEDAŞ mıydı Konya’dan kaçan. Kaçan kaçana. Hâla kimler Konya’dan kazandığı paralı götürüp İstanbul’a yatırıyor bir bilseniz. Ancak bunlara da bugün kızmıyorum. Çünkü bunun sorumlusu ve vebali şehri yöneten büyüklerindir.  

Neyse biz dönelim konumuza. Evet MEDAŞ 8 Mayıs itibari ile tekrar İstanbul’dan Konya’ya dönmüştür. MEDAŞ yöneticilerine kamuoyunun sesine kulak verdikleri için teşekkür ederiz.

TARIMIN PROFESÖRÜNDEN

MÜTEAHHİTLERE DESTEK VAR

KOP Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu Hoca’yı çalışkanlığı ve sektöründeki Konya milliyetçiliği ile hep sevmişimdir. Dün sabah bizi ilk arayan bürokratlardan birisi de Mehmet Hoca idi. Mehmet Hoca tarımsal sulamanın milyonlarının Konya olarak, “Biz yiyemedik siz başkalarına yedirin” diyerek Ankara’ya gönderilmesi yorumumuzu doğruluyor ve müteahhitler adına üzüntüsünü dile getiriyordu. Ancak Mehmet Hoca çok akıllı bir akademisyendir. Ankara’ya giden Konya paralarının tekrar Konya’ya dönüş yolunun formülünü de söylüyordu. Bizim paralar bugün için İçişleri Bakanlığı’nda imiş.

Özel İdare’nin yasa ile Büyükşehir’e devredilmesinde geç kaldığımız artık çok aşikar. Ancak valilik ile Büyükşehir ardasında imzalanan protokolde ince bir nokta varmış. Eğer Büyükşehir Belediyesi’nde Tarımsal Kalkınma ve Kırsal Dönüşüm ile ilgili Başkanlık kurulursa bu para geri gelebilirmiş. Ve Büyükşehirde bu başkanlığın kurulması için çalışmalar son aşamaya gelmiş. Ama gelsin. Gelsin ki mağdur müteahhitler kurtulsun işçilerde paralarını alsınlar. 

Mehmet Hoca tarım, toprak, su, kalkınma ile ilgili daha pek çok müjde verdi. Geceyi Konya, gündüzü Ankara’da geçiren hoca inşallah hayallerini gerçekleştirebilir.

80 BİNDE DEVRİ ALEM PARKI

Bu güzelim park ile ilgili pazar günü öyle şikayetler aldık ki. Park güzelmiş. Ama park alel aceleye getirildiği için sıkıntı büyük imiş. Bakın şehrin genç iş adamlarından Hüseyin Bademli Bey durumu fotoğraflamış ve sosyal medyada bile paylaşmış ve altına şunları yazmış: “Konya Büyük Şehir Belediyesi rezilliğiniz tartışılmaz. Çok Güzel Bir Eğlence Merkezi yapmışınız. Oto Parkı Yok. WC leri rezillik içinde. Park ve geçiş hakkı yüzünden bir saat içinde 3 kavgaya şahit oldum. Burası Antalya ve Konya arası geçiş güzergahı. Bilginiz vardır umarım!”

İşte o fotoğraf…

10252056_315700678577327_5087103475569489061_n.jpg

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Senin gönlün değişirse dünya değişir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Direksiyondaki genç erkekler yanlarında bayan olduğu zaman maganda olmadıkları zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR