Uğur Özteke

Uğur Özteke

MHP’li Murat Başkana Teşekkür ederim

MHP’li Murat Başkana Teşekkür ederim

Siyasetçiler bizi pek sevmezler. Onlar biz gazetecileri sevmemekte hatta güvenmemekte zaman zaman da haklı olabilirler. Ama bizler basın mensupları olarak inanın onları severiz. Niye? Çünkü onların ağızların çıkan demeçler açıklamalar bizim ekmeğimizdir. Şöyle ki onlar söyleyecek biz yayınlayacağız. Dolayısıyla yayıncılık yapacağız ve paramızı kazanacağız. İşte biz bunun için siyasetçileri severiz.
Ama bazılarını da siyasetlerinin dışında insan olarak adamlıklarından dolayı çok severiz. 
Mesela bugünkü yazı konumuzda AK Partili siyasetçiler yok ama Sayın Orhan Erdem’i severiz. Hatta o kadar çok seviyor, kendisine o kadar çok saygı duyuyoruz ki nedenini de inşallah önümüzdeki günlerde yazarız.
……………
Bugün MHP’nin İl Başkanı Sayın Murat Çiçek ve ekibinden söz edeceğiz. 
MHP kendi içinde sürekli yenilenerek kan takviyesi yapıyor. 
Malum son olarak İl Başkanlığına da genç hukukçu Murat Çiçek geldi. Murat Bey ve ekibi dün PUSULA Gazetemizi ziyaret ettiler. Bu ziyarette kendileri ile sadece MHP’yi ve şehrimizi değil yerel basını da konuştuk. 
Murat Başkan daha 30’lu yaşlarda. Ama çok akıllı bir yönetim yapmış, belki de kendi yaşından daha fazla MHP’nin içinde yer alın isimleri yanına almış. Murat Bey’in yanında Başkan Yardımcısı Zeki Türker, İl Sekreteri Halil Açıl, Yönetim Kurulu Üyesi Aytek Yapıcı ve Özel Kalem Halife Karabulut da vardı.
Yani Murat Bey ile bire bir yaptığımız görüşmeye kadar bize iletilen, “Ocak’tan gelen genç tecrübesiz” gibi muhalefet edici yargıların tümünün gerçek dışı olduğuna şahit oluyorduk. 
MHP Konya’nın işi zor. 
Dahası çok zor. 
MHP’de rahmetli Türkeş’ten sonra ortaya çıkan parti içi muhalefet zaman zaman nerede ise CHP’yi bile geride bırakacak cinsten. 
Neyse bunları da geçtik. 
Biz Murat Bey ile ilk kez bir arada oluyorduk. Yaptığımız görüşme ve ziyaretin ardından bizde oluşan kanaat, “Başkan olmadan önce de olduktan sonra da kendisi ve ekibi ile ilgili bize iletilen bilgilerin pek çoğunun gerçeği yansıtmadığı” idi.
Hatta bugüne kadar kendisi ile bile paylaşmadığım bir olgun davranışından dolayı da teşekkür ettim. Çünkü MHP camiası artık “kol kırılır yen içinde kalır” demiyor.
Murat Başkan ve ekibine Allah ecir sabır ve güç versin. 
MHP’de şimdi de ilçe kongreleri başlıyor. Baştan dedik ya. MHP İl Teşkilatı’na yemek, dur durak ve uyku yok artık.
SİLLE SANAT SARAYI’NDAN
SEDEP’E ÇOK GÜZEL DESTEK

Reha Bilir Hoca’nın başını çektiği Sille Sanat Sarayı fotoğrafçılık adına akıl almaz işler yapıyor. Zaten Reha Hoca’nın olduğu yerde çirkin işlerin olacağını düşünemiyorum bile. Selçuklu Belediyesi’nin SEDEP projesi ise malum. Bu proje baştan bu yana heyecan verici.
Vee dün öğreniyorum ki SEDEP Projesi kapsamında Sille Sanat Sarayı’nın da üyesi olan iki fotoğraf sanatçısı şehrimizdeki bazı ilkokul öğrencilerini fotoğraf sanatını öğretiyorlarmış. Ve özellikle de bu usta sanatçılar Konya dışından geliyorlarmış.
Olaya şu gözle baktığımız zaman, “Bu projeye inanan insanlar evçlerini şehirlerini ve işlerini bırakıp belli süreler için bile olsa Konya’ya gelip bizim çocuklarımıza bildiklerini öğretiyorlar”.
Tekrar tekrar bu güzel SEDEP’ten başlayarak güzelliklerimizi gelecek olan çocuklarımıza öğreten ve bunlara vesile olanlara teşekkür ediyoruz.     

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Hayat her ne kadar aşırtıcı olsa da, bil ki güzel olan neyse seni beklemektedir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Bankamatiklerde önümüzdeki insanın omuzuna kadar yaslanmadığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR