İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Olmuyor.Olmuyor.Olmuyor…

Olmuyor.Olmuyor.Olmuyor…

Umarım bu inadınız yüzünden Konyaspor bir alt lige düşmez. Her şey için geç değil sevgili yönetim. Eğer siz kamuoyunu dinleyip devre arasına girerken sevgili hocanızı göndermiş olsaydınız belki çarşamba akşamı ligde tam tamına kırk bir gol yemiş bir takıma sizde bir gol atma becerisini gösterirdiniz. Ama inanın daha hiçbir şey bitmiş değil. Bu yanlıştan ne kadar erken dönerseniz sizin de yönetimde ömrünüz uzar ve günü kurtarmış olursunuz.

Şimdi maç bittikten sonra İsmail Kartal ne dedi?

Oyunun kontrolü bizdeydi. Sadece son vuruşlarda golü bulamadık. Rakibimiz iyi savunma yaptı. Son olarak ta tabiî ki ÜZGÜNÜZ.

Hoca sana da iki laf söylenmesi gerekirse hem kendi kariyerini bitiriyorsun hem de Konyaspor ’un bu gidişle düşmesine izin vereceksin. Bizim yönetim bir irade gösterip yapamıyor. İrade demişken zaten gösterilecek bir irade yok. Sopa başkasının elinde olunca yönetim sadece o koltuklarda oturan kişilerden ibarettir. Lakin yine de o iradeyi bizler artık hocadan beklemekteyiz. Olmuyor işte daha fazla yıpratmaya gerek yok.

Gençlerbirliği maçında inanın on oyuncu değiştirme hakkımız olsa dahi galip gelemezdik. Çünkü ortada taktik falan bir şey de yok. Birbirlerine pas dahi veremeyen verdikleri pasları ayağının altından kaçıran oyuncu topluluğu maçın başlarında nasıl başladılarsa maçın sonunda da aynı şekilde bitirdiler. Kimse birbirini kandırmasın.

İsmail Kartal’ın bu takıma attığı kazık kadar inanın kimse atmamıştır. Oğlunu profesyonel yaptırıp Konyaspor’a getirtti. Hiç oynamayan Diomande , Barış Yardımcı ve Oğuz Kağan Güçtekin’i getirtti ve Konyaspor’un zaten bozuk olan mali yapısının üstüne dinamiti koydu.

Şu da bir gerçek ki maçtan sonra hoca istifayı hiç ağzına almadı ve yönetim gönderirse hocayı iyi bir tazminat alıp yoluna gider. Yani anlayacağınız yine Konyaspor’a olacak.

Yönetimin ve hocanın bir şansı vardı oda maçlar seyircisiz oynanıyor. Eğer maçlar seyircili oynansaydı inanın o stat inlerdi yönetim ve hoca istifa et diye. Oda ayrı bir şansları olsa gerek. Buradan yazılacak artık ne söz ne kelam kaldı. Yazdığımızı gören gözler kör olmuş duyan kulaklar sağır olmuş.

Önümüzde deplasman da oynayacağımız zorlu bir Beşiktaş maçı var. Zannediyormusunuz ki biz de bu maçtan galip gelelim. Umut vermeyen bir oyuncu grubu ve umut vermeyen bir teknik heyet var. Elbet bunlarda gelip geçecek ve Konyaspor o güzel günlerine dönecektir.

Umarım…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR