Hasan Durucan

Hasan Durucan

ŞİFA MEHMET

ŞİFA MEHMET

Çok değil daha iki hafta önce bugün, deplasmandaki ilk galibiyetimiz Alanyaspor maçının ardından Mehmet Hoca’yı nazik bir dille eleştirdiğimde bazıları söylemediğini bırakmamıştı. Kimi yazdıklarının altına imzamı atıyorum derken kimi futbol bilgimi sorgulayıp rant peşinde koştuğumu iddia etmişti. Kimi, senin gibi kalemlerin bu şehirde sayısı çoğalmalı derken kimisi de ayrıştırdığımı söylüyordu.

Akhisar maçını cuma günü oynamamıza rağmen insanlar ne düşünüyor diye köşeyi geciktirdim ve sosyal ağları, çevremi, genel kamuoyunu gözlem içine aldım. Yani şehrin nabzını yoklamak istedim. Şimdi bakıyorum da bazı insanlar eleştiriyi geçtim, ağza alınmayacak şekilde küfürler ediyorlar. Hocanın istifa etmesini isteyenler Saffet Susic mi Sergen Yalçın mı tartışması içindeler. Bazı gazeteler Mehmet Özdilek'in başarısız grafiğini, tecrübesizliğini ortaya koyan istatistikleri ara başlıkta yayınlıyorlar.

Peki, ne değişti bu iki haftada? Aslında gözle görebileceğimiz hiçbir şey değişmedi. Değişen bir şey varsa duygular oldu. Ben bu gibi duygulara iki hafta önce ulaştığımda kötü adam ilan edilmiştim. Maalesef şimdi hepimiz kötü (!) adamız. Lakin şunu da açık bir dille ifade etmek istiyorum ki ben Özdilek'e sadece Nasrettin Hoca’nın hikayesiyle "Acemi Bülbül" yakıştırması yapıp tecrübesiz olduğunu ortaya koymuştum ki istifasını kesinlikle istemiyorum. Aksine hırsını, takımı ve şehri sahiplenmesini takdirle karşılıyorum. Ama şu da bir gerçek ki artık işimiz gerçekten çok zorlaştı. Biraz istatiksel konuşacağım. Ligde şimdiye kadar deplasmanda 11 maç yaptık ve ilk yarıdaki Yeni Malatyaspor beraberliği ve ikinci yarıda Alanyaspor galibiyetinin dışında bir başarımız yok. Sadece 4 puan toplayabilmişiz.

İşin özü şu ki 11 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 9 mağlubiyetimiz var. Bundan sonraki süreçte de ligin bitmesine 11 maç kaldı. Bu maçların 5 tanesini içerde 6 tanesini de dışarda oynayacağız. Osmanlıspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor maçları fikstüre bakıldığında bizi doğrudan etkiliyor. Ben bu 5 maça o kadar önem veriyorum ki maalesef dördünü de deplasmanda oynayacağız. Deplasman grafiğimiz ortadayken düşüncelerimdeki kara bulutları dağıtamıyorum. Ama bu beş maçı da kazasız atlatırsak 36 puan toplamış oluyoruz ki bu puan da bizi ligde tutundurmayabilir. Takımını canı gönülden destekleyen taraftarların hesap makinesini elinden düşürmediği bu haftalarda çıkmadık candan umut kesilmez diyerek cuma namazı sonrasında dua edin. Edin ki işimiz de tam anlamıyla duaya kaldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hasan Durucan Arşivi
SON YAZILAR