Selman Selim Akyüz

Selman Selim Akyüz

SIKINTI YOK, BÖYLE DEVAM

SIKINTI YOK, BÖYLE DEVAM

Galatasaray maçından sonra Konyaspor taraftarı o kadar haklı eleştiriler yaptı ki, seyircinin futboldan anlamadığını söyleyenleri utandıracak nitelikte yorumlara şahit oldum. Aykut Kocaman’ın çıkardığı kadrodan, oyun tarzına kadar söylenenlerin hepsi doğruydu. 

 

Aykut Kocaman nihayet bu iyi niyetli seslere kulak verip Antalya maçına tam da futbol adamları, medya ve taraftarın istediği bir kadroyla çıktı. 

 

Nihayet Skubiç yedek kulübesine gitmiş, kanatta bir türlü İş yapmayan Ömer Ali sağ beke geçmiş, Miya ve Shengelia ilk 11’de başlamıştı. Yeni transfer Guillerme de kadrodaydı. Millseviç’in dr dönüşüyle hücum bölgesi çok güçlü bir Konyaspor vardı sahada. 

 

Bu güçlü ön bölge yapısı sayesinde Antalya istediği baskıyı bir türlü kuramadı. Konyaspor hemen her atağa cevap verdi. Kanatları iyi kullanırken Miya ve Miloseviç ile kaleye merkezden de hücumlar denedi. 

 

Savunmanın dikkati de Galatasaray maçına göre çok daha iyiydi. 

 

İkinci yarı Konyaspor daha da göz doldurdu. Antalyaspor sanki yetmeyeceğini anlayınca beraberliği kurtarmak için savunmaya çekildi. Aykut Hoca sakatlanan Miya’nın yerine Mak’ı, yorulan Shengelia’nın yerine Hurtado’yu alarak hücum gücünü hep diri tuttu. İyi pozisyonlar da buldular. Takımda hiç kötü oyuncu yoktu. 

 

Gol için hemen her şeyi yaptılar ama bir türlü istedikleri açığı bulamadılar. Konyaspor üç puan almalıydı ve bu güzel oyunla alabilirdi ama olmadı. Düşme hattındaki rakibinden bir puan almak da çok kritikti. 

 

Haftalar sonra Konyaspor’u böyle gören herkesin “böyle oynayın, canımızı yiyin” dediğine eminim. 

 

Sıkıntı yok. Böyle devam. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Selman Selim Akyüz Arşivi
SON YAZILAR