Uğur Özteke

Uğur Özteke

Takkeli Dağ’dan haberiniz var mı?

Takkeli Dağ’dan haberiniz var mı?

Okurlarımızdan, dostlarımızdan, bize inan insanlarımızdan bir değil bin kere Allah razı olsun. Servet ….. isimli okurumuzun sayesinde bizim Takkeli Dağ’dan haberimiz oldu. Bu vesile ile Konya kamuoyunun da yetkililerimizin haberi olacağına inanıyoruz.

Buyurun Servet Bey’in yazdıkları ve bizimle paylaştığı fotoğraf;

“Uğur Bey 16 Nisan günü Takkeli Dağ’ı bir görelim dedik üç arkadaş gittik. Zirveye çıkmadan 50-100 metre aşağıda restorasyon çalışmaları yapılan yeri gördük, ilişikte fotoğrafta da görüldüğü üzere çadırla kapalı bölüm açılmış ve daha yukarı çıkmamıza orada bulunan görevliler, “yasak” diyerek müsaade etmediler.

Hiç bir yerde “bu dağa çıkmak yasaktır” diye bir işaret yok. Orayı korumak için bekçi var ama açılan bir çadırı bile kapatacak insan yok, böyle bir sorumsuzluk olur mu?

Madem dağa çıkmak yasak aşağılara yazsınlar. İnsanları niye zor durumda bırakıyorlar? Bir de zirvede bir direk ve üzerinde de Türk bayrağı var. Bayrak sanırım geçen yıl 10 Kasım’da yarıya indirilmiş, eskimiş bakımsız bir halde. Yetkililerin sanırım haberleri yoktur, siz yazarsanız haberleri mutlaka olacaktır.

Selam ve dua ile size sağlık ve sıhhat diler saygıları sunarım.”

foto-021.jpg

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

SabırIı bir adamın öfkesinden sakınınız

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Randevu alma ve geri dönüş için bilgi verme gibi insanı tavrı öğrendiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR