Doç. Dr. Mustafa Topkafa

Doç. Dr. Mustafa Topkafa

TAMAM MI DEVAM MI HAFTASI!

TAMAM MI DEVAM MI HAFTASI!

Ligin bitimine son 5 hafta kala Konyaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş ` a 3-0 yenilerek evine döndü.

Maçın ilk 15 dakikalık bölümünü 11 kişi oynayan takımımız, Amir` in bu dakikada yediği kırmızı karttan sonra kalan 85 dakikayı 10 kişi tamamladı ve bu dakikadan sonra bizim için kâbus başladı. Kırmızı kartın tartışılacak yeri yok. Amir amatörce gitti rakibin ayağına bastı ve kırmızıyı hak etti. Ancak bu doğru kararın ardından 34 dakikada Vida`nın Milosevic`e yaptığı aynı pozisyonda bir önceki müdahaleyi VAR`a çağırarak karar değiştirten VAR hakemleri orta hakemi çağırmadılar. Yani yıllardır gördüğümüz tiyatro sahneye koyuldu ve bir Anadolu takımının kaderiyle tekrar oynandı. Tek cümle bu düzeni kuranlara ve devam ettirenlere: YAZIKLAR OLSUN SİZE....

Kimsenin yaptığı yanına kalmayacaktır unutmayın. İlahi adaleti sağlayan Allah sizlere de bunun hesabını soracaktır.

Tabi bu gibi kararları hem bu yıl hem de daha önceki yıllar kaç sefer izledik ve sayamaz olduk...

Takımımızın durumu ortada ve söylenecek çok bir şey kalmadı.

Bu hafta oynayacağımız Rizespor karşılaşması bizim için ligde kalmak için tamam ya da devam maçı hükmünde. Eğer bu maçtan 3 puan alamazsak ligde kalabilmemiz hem matematiksel hem de ruhsal anlamda tamamen hayal olacak. Bu nedenle futbolcuların şapkalarını önlerine koyup iyice düşünmeleri ve bu maçı almak için terlerinin son damlasına kadar savaşmaları ve hırslanmaları gerekiyor. Eğer ki bu yıl içinde bulundukları vurdumduymaz ruh hali ile bu maça çıkacak olurlarsa hem takımı yıkacaklar hem de kendi kariyerlerine büyük bir darbe vuracaklar. Benim için kendi kariyerlerinin hiç bir hükmü yok. Çünkü onlar haftalarca taraftarı ve kulübü hem maddi hem de manevi anlamda mahvettiler.

Teknik ekibin bu hafta da yanlış oyuncu değişiklerine gittiğine şahit olduk. Milosevic`in oyundan çıkarken yüz ifadesi bu durumu net olarak bizlere gösterdi. Teknik heyet için de yukarda oyuncular için yazdığım kariyer ile ilgili kısım geçerli. Eğer ki düşersek, Bülent Hoca kariyerine alt lige takım düşüren hoca ünvanını yazdıracak. Hocayı tekrar uyarıyoruz. Oyuncu değişikliği kararlarını tekrardan gözden geçirsin.

Cuma günü Beşiktaş maçı sonu bu haftaki yazım ile ilgili düşüncem yönetimi değerlendirmek ve analiz etmekti. Ancak hafta sonu rakiplerimizin genelinin puan kaybetmelerinden sonra hala ligde kalmak için bir şansımızın olduğunu ve Rizespor maçından alınacak 3 puanla birlikte takımda yeni bir hava oluşacağını düşünüyorum.

Bu nedenle yönetim için bu hafta da tekrar edelim;

Çıkıp biz mi gol atacağız?!

Çıkıp biz mi kulübü yöneteceğiz?!

Saygı ve Selamlarımla...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. Mustafa Topkafa Arşivi
SON YAZILAR