İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Transfer mesaisine devam

Transfer mesaisine devam

Lige verilen arada temsilcimiz üç gün izin yaptıktan sonra Giresunspor hazırlıklarına başladı. Ligin ilk yarısını liderin arkasında ikinci bitiren Konyaspor bu iddiasını korumak için illaki transfer yapması gerekiyor. Her zaman dediğimiz gibi oynayan oyuncunun alternatifi bulunması lazım. Yoksa mecburiyetten dolayı Skubic’in yerine sağ beke Musa Çağıran gibi kendi bölgesi olmayan başka pozisyonda oynayan oyuncuyu koymak zorundasınız. Yani dememiz o ki yedek kulübesi alternatifli olması lazım.

Ara transferde Amilton’u renklerine dahil eden Konyaspor transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Konyaspor ikinci transferini Adanaspor’dan Uğurcan Yazğılı’yı kadrosuna katarak başlamış oldu. Bir çok mevkide oynayan genç oyuncu Konyaspor’a fayda vereceğinden eminim. Konyaspor’a gelen bu oynamaz diye bildiğimiz oyuncular İlhan Palut’un sisteminde kendini göstermesini biliyorlar.

Yine ikinci transfer olan Rizespor’dan Alberk Koç’u sezon sonuna kadar transfer etmiş oldu. Guilherme’ye alternatif olarak alınan sol bek olarak tanıdığımız oyuncu Rizespor’da pek oynama şansı bulamadığından bakalım bu oyuncu nasıl bir performans gösterecek göreceğiz.

Tabiiki ortada bir çok oyuncu ismi geçiyor lakin yetkililer gerekli açıklamayı yapmadan hiçbir transferi bitmiş olarak göremeyiz. Yabancı oyuncu kuralından dolayı elimiz bağlı olsa da yerli oyuncu tercih etmek zorunda kalınıyor. Ya da Kravets olurda herhangi bir takımla anlaşma sağlar ise yabancı kontenjanı açılır. Yoksa yabancıda öyle çok da alternatif gözükmüyor.

Sekiz Şubat tarihine kadar transfer sezonu devam edeceğinden Konyaspor’un gerekli gördüğü yerlere bu hafta sonuna kadar transferlerin bitirilmesi bekleniliyor.

Diğer bir temsilcimiz olan 1922 Konyaspor’da alınan kötü sonuçlardan sonra Derviş Deniz ile yollarını ayırmış oldu. Yerine İlhan Palut’un da eski takım arkadaşı olan Ender Traş getirildi. Puan sıralamasında düşme hattında olan temsilcimiz umarım bir çıkış yakalar ve alınan kötü sonuçlardan sonra hoca değişimi ile yukarılara doğru bir sıçrama yapar. Pilot takım olarak gördüğümüz 1922 Konyaspor şu ana kadar ne Konyaspor’a faydalı olmuş durumda ne de istenileni verebilmiş durumdadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR