Yusuf Çelik

Yusuf Çelik

UMUT

UMUT

Tarihler 16 Şubat 2020’yi gösterirken 19/20 sezonun cefakârı Büyük Konyaspor Taraftarı 22. haftada da hüsran haftalarına bir yenisini daha ekliyor ve bu haftayı da mağlubiyet ile kapatıyor.

Hoca değişikliği ile birlikte hepimiz Göztepe maçına umutla bakıyorduk, bu sezon her hafta farklı umutlar ve farklı hayaller ile maçlara gittiğimizi göz önünde bulundurursak bunun pek hoca değişikliği ile de alakası olduğu söylenebilir mi bilmiyorum ama yine de farklı beklentiler içindeydik.

Olası mağlubiyet durumda tribünlerin vereceği reaksiyon ne yönde olur az çok hepimizin tahminiydi diye düşünüyorum ama ne hoca ne de yönetim mağlubiyete ihtimal vermemiş olacaklar ki o yönde hiç hazırlıkları yoktu, demek istediğim şu ki oyundaki oyunculardan tribün tepkisini hak eden  üç ya da dördü yerine farklı tercihler ile maça çıkılsaydı mağlubiyet yine olurdu belki ama en azından hoca ilk maçından böyle çirkin bir manzara ile karşı karşıya kalmış olmazdı. İşin kötü yanı şu ki bu çirkin manzaranın başrol isimleri ne yönetim ne de teknik ekip tarafından hiçbir yaptırım ile karşı karşıya bırakılmıyor, taraftar haftalardır üstüne düşeni yapmıştır, eğer gerçekten işin ciddiyetindeler ise yönetim ve teknik ekip tarafından bu konuda gerekli adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum.

Göztepe maçı için Bülent Hocayı rakip analizinden tutunda oyuncu değişikliklerine kadar pek çok unsur üzerinden eleştirebiliriz ama ilk maçın günahı olmaz diyelim. Şaka bir tarafa son haftaların en formda ekiplerinden Göztepe’ye karşı geliştirilen hücum organizasyonları  benim için ileriki haftalar açısından umut vadediyor, yazının başında da belirttiğim gibi her hafta farklı umutlar farklı hayaller peşindeyiz ama İnşallah bu sefer Kayseri, Kasımpaşa ve Malatya maçlarından çıkaracağımız 9 puan bizi lig sıralaması olarak çok başka yerlere getirecek diye düşünüyorum.

Son olarak Konyaspor’umuzu ligde güçlü takımlardan sonra en kalabalık 5. seyirci ortalamasına oynatan Büyük Konyaspor Taraftarı için “taraftar nasıl iyi günde alkışlıyorsa kötü günde de tepki verecek bu gayet normal, burada önemli olan bu tepkilerden gerekli dersleri çıkartmak” diyen ve zorlu süreçten çıkmak için tüm camiayı el ele verip kenetlenmeye davet eden Bülent Korkmaz hocamıza güvenip  destek olmaktan başka yapacak bir şey olmadığını düşünüyor ve hakkımızda hayırlısı diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Yusuf Çelik Arşivi
SON YAZILAR