Uğur Özteke

Uğur Özteke

“Yeni Konya”nın yeni ismi Öztürk’ü kutluyoruz

“Yeni Konya”nın yeni ismi Öztürk’ü kutluyoruz

Yeni Konya’nın yeni isimlerinden, yeni yüzlerinden birisi de Sayın Selçuk Öztürk’tür. Seçimler sonrası ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. (Bazıları biliyor ama hâlâ bilmemekten geliyorlar) Sayın Başkanı Yeni Konya’nın yeni isimlerinden olmadan çok önceden severiz. Sevmenin ötesinde saygımız vardır. Şu “zemini çamur ve balçık olan şehirde” sayılı özel sohbetler ve değerlendirmeler yaptığımız birkaç özel isimden birisidir Sayın Öztürk.

Durduk yerde bugün niye Selçuk Başkan’dan söz ediyoruz?

Sadece son iki günde kamuoyunun takip ettiği iki haber için…

Birincisi, KTO’nun artık otomatiği bağladığı sektörel sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin oluşturulması için yaptığı istişare toplantılarından birisi olan müteahhitlerle yaptığı toplantı idi. Şimdi diğer meslek gruplarına teşekkür etmedik de bunu niye gündemimize taşıyoruz?

Şunun için.

KTO bu haberi servis etmeden önce duyarlı müteahhitlerimizden bu toplantının detaylarını o geceden itibaren almaya başlamıştık. Çünkü tüm ülkede olduğu gibi şehrimizde ev ve iş yeri furyası tüm hızı ile devam ederken müteahhitlik sektörü kendi özünü bulmakta zorlanıyor. Allah korusun bu sektör adam gibi ayaklarının üzerine oturmaz ya da oturtulmaz ise yarın bir gün büyük sıkıntılar yaşanılabilir. İşte Başkanı Selçuk Öztürk Bey olan KTO, bu toplantıyı yapıyor ama toplantıya sektörün nerede ise 10’da biri katılıyor.

Bilmem şimdi anlatabildim mi?

İkincisi Selçuk Başkan’ın SELSİAD’a yaptığı nezaket ziyareti.

Bunu da bu saatten sonra fazla açmaya gerek yok. Anlayan anlamıştır. Anlamayanlardan da özür dilerim bu saatten sonra anlamanızın bir anlamı kalmadı.  

BİR TEBRİK DE SELÇUK KARAMAN HOCAMIZA

Konya Milli Eğitimi için çok iddialı bir ifade kullanacağım ama aynı iddiamı her yerde tekrarlarım “Alanında yeri doldurulamayacak” eğitimcilerimizden Selçuk Karaman hocamız yine Türkiye’de bir ilke imza atarak “Sağ Lop Hafıza Yarışması”nı yapmış. O yarışmanın yapıldığı gece eğer son dakikada çağrılıp Kanal 42 TV’nin Ana Haber bülteninde canlı yayına katılmayacak olsaydım Allah’ın izni ile ben de o yarışmada olacaktım.

Kısmet değilmiş olmadı. Ama Selçuk Hocamı huzurlarınızda bir kez daha yürekten candan kutluyor ve en derin saygılarımı sunuyorum.

ELEKTRİK KESİNTİSİ SAYESİNDE TATLI SU ÇEŞMELERİNİ HATIRLADIK

Elektriklerin kesildiği gün Konya’da tatlı su çeşmelerini yaptıranlardan, yapanlara herkese bir daha teşekkür ettik. Dua ettik. Mesela benim en çok dua ettiğim isimlerden birisi de 30 yıl önce Konya’da Tatlı Su Çeşmeleri için resmi olarak ilk kez bir fiil düğmeye basan dostum Nurettin Özkan’a idi.

foto-019.jpg

Elektrikler ile birlikte sular da gidince millet çeşmeler önünde o eski klasik kuyruklarını oluşturmuşlardı. Ya her köşe başında çeşme olmasaydı?   

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Sevilenin kusurlarını hoş görmeyen sevmiyor demektir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Hastane önlerinde oto park yerine gececi olarak yol kenarlarına park etmediğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR