Seda Erciş

Seda Erciş

Yeni yılla gelen galibiyet

Yeni yılla gelen galibiyet

Yeni yılın ilk maçında ilk galibiyetini alan Selçuklu Belediye, 3 maçlık kötü gidişin ardından bu hafta kazanmasını bildi.

Basketbol 2. ligde başarılı bir şekilde Konya'yı temsil eden Selçuklu Belediye playoff hedefiyle sezona başlamıştı. Bu yolda emin adımlarla devam eden mavi-beyazlılar bir galibiyeti daha hanesine yazdırdı.

Evinde ligin en genç takımlarından Pınar Karşıyaka Gelişim'i ağırlayan temsilcimiz, zaman zaman yaptığı hatalarla bizleri heyecanlandırsa da tecrübesiyle maçı 81-69 kazandı.

Ligin en genç takımı dedik. Karşıyaka'nın alt yapısı. Öyle ki hepsi birer yıldız adayı. İleriki yıllarda onları A takımda görürseniz şaşırmayın.

Genç olmalarından dolayı belki de maçın daha güzel geçmesini sağladılar. Selçuklu Belediye ilk yarıda rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettirdi ve devreye de 42-31 önde girdi.

Üçüncü periyoda daha hırslı başlayan taraf Karşıyaka oldu. Genç oyunculara şans da yardım etti ve zor basketleri saygıya çevirdiler. Tam 21 sayı farkını eriten rakip, maça ortak olduğunun görüntüsünü vermişti.

Ancak İsmail Beleş'in öğrencileri tecrübesiyle final periyodunda farkı yeniden açmayı başardı ve sahadan da 81-69 galip ayrıldı.

Karşılaşmada tam 7 oyuncusundan ciddi sayılar bulan mavi-beyazlılar, özellikle top paylaşma adına diğer haftalara oranla daha iyi bir görüntü çizdi.

Sezonun ilk yarısını iyi bir noktada bitirmek isteyen temsilcimizin böylelikle 2016 yılına da galibiyetle başlamış oldu.

Yıl boyunca galibiyetlerin artarak devam etmesini diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR