Murat Dönmez

Murat Dönmez

Yönetim nerede?

Yönetim nerede?

 

Haftalar ilerledikçe takımların performansı tek tek ortaya çıkıyor. Yeni stadı ile büyük sükse yapacağına inandığımız, ona göre de bir kadro şekillendiren Torku Konyaspor ise düşüşe devam ediyor.

Haftalardır, Konyaspor'un kötü olduğu, 7 haftalık bir periyotta sadece ve sadece ligin yeni takımı Balıkesirspor'u o da kendi sahasında yendiğini, Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın oyunu okuyamadığını, üstelik futbolcularını suçlayıcı açıklamalar yaptığını gördükten sonra bu takımdan bir cacık olmayacağına inananların sayısı her geçen gün artıyor.

Kasımpaşaspor karşısında istekli gibi görünse de aslında topu rakip oynadı. Kaleci Kaya'nın net 2 gol pozisyonu kurtarmasının ardından Kokaloviç'in, pozisyon almayıp, Tunay'a orta yaptırıp ilk gole davetiye çıkartması,  Konyaspor'un demoralize olmasına yetti. Gerçi bu pozisyon öncesinde  Hasan Kabze'nin hatası da affedilecek tarza değildi.

Bu golden sonra Djalma'nın oyuna girmesiyle Torku Konyaspor daha hızlı oynuyor görüntüsü çizerken kapasiteleri belli olan oyuncular; Şota'nın oyunu iyi okuyup,  orta saha ile defansını sağlam tutup, alan daraltınca koşacak yer bulamayan bizimkiler, ahlarla vahlarla geri döndüler. Hasan Kabze ile bir kez, rakibin iki kez direklere takıldığı mücadelede Babel'in biraz da şansı ile bulduğu 2. gol, mücadelenin tamamlandığını gösteriyordu zaten.

Mesut Bakkal, maç sonunda, daha özverili,  daha yürekli ve daha üretken olmalarının gerektiğini  söylemiş...

Sizin göreviniz nedir Sayın Bakkal?  Bunu siz sağlayacaksınız. O yüzden orada değil misiniz?

Bu mağlubiyetin ardından hem futboluyla, hem de puan anlamında hızlı bir şekilde eriyen Konyaspor, düşme hattının bir basamak üstünde yer aldı. Oynanacak olan diğer karşılaşmalar sonunda da daha da alta inme şansı da var. Biran önce tedbir alınmalı. Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Şan'ı bir süredir görmüyorum. En son Balıkesirspor maçı sonrasında görmüştüm. Uzun zamandır kayıp sanki.  Yönetimin acil olarak toplanıp, nihai bir karar alması gerekiyor. Çünkü; Atı alan Üsküdar'ı geçmeye başladı. Bu yüzden de Mesut Bakkal ve yönetimine Karabük maçının kendileri için bir final maçı olacağı belirtilmeli.

Açıkçası yönetim ortaya çıkmalı..

Bir karar almalı...

Masaya elini vurmalı... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR