Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

26. DÖNEM VEKİLLERİMİZ

26. DÖNEM VEKİLLERİMİZ

Seçim kararı alındı ve TBMM’de 26. Dönemin sonuna yaklaşıyoruz. Konya’mı temsil etme onurunu yaşayan vekillerimize hizmetleri için teşekkür ediyor; yeni dönemin kentime ve ülkeme hayırlı olmasını diliyorum. Birçok hizmetleri olan vekillerimizin TBMM performanslarını sunuyorum.

Abdullah AĞRALI-  İçişleri Komisyon Üyeliği ve İnsan Hakları İnceleme Komisyon Üyesi. 7 kanun teklifi, 4 Meclis Araştırma Önergesine imza attı, 8 kez Genel Kurul’da konuşma yaptı.

Ahmet SORGUN- 5 Kanun Teklifi ve 1 Meclis Araştırma Önergesine imzası ile katkı sağladı, 4 kez Genel Kurulda söz aldı.

Hacı Ahmet ÖZDEMİR- Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği ve İslâm İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği Türk Grubu Üyeliği görevlerinde bulundu. 1 Meclis Araştırma Önergesine imza katkısı sağladı, 15 kez Genel Kurul konuşması yaptı.

Halil ETYEMEZ- Plan Bütçe Komisyon Üyeliği yaptı. 1 ilk imzalı 6 kanun teklifi, 14 Meclis Araştırma Önergesine imza katkısı sağladı, 12 kez Genel Kurul konuşması yaptı.

Hüsnüye ERDOĞAN- Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi. 10 Kanun Teklifi, 11 Meclis Araştırma Önergesine imza katkısı sağladı, 19 kez Genel Kurulda söz aldı.

Leyla Şahin USTA- İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi. 4 Kanun Teklifi, 3 Meclis Araştırma Önergesine imza katkısı sağladı, 16 kez Genel Kurulda söz aldı.

Mehmet BABAOĞLU- Tarım Orman Köy İşleri Komisyon Üyesi. 4 Kanun Teklifi, 9 Araştırma Önergesinde imzası bulunmakta. 4 kez Genel Kurulda söz aldı.

Muhammet Uğur KALELİ- Tarım Orman Köy işleri Komisyon Üyesi. 4 Kanun Teklifi ve 3 Araştırma Önergesinde imzası bulunmakta. 2 kez Genel Kurul’da söz aldı.

Mustafa BALOĞLU- İçişleri Komisyonu Sözcüsü, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi. 2 ilk imzalı 15 Kanun Teklifinde ve 1 ilk imzalı 24 Meclis Araştırma Önergesinde imzası bulunmakta. 6 kez Genel Kurulda söz aldı.

Mustafa KALAYCI- Plan Bütçe Komisyon Üyesi. 28 ilk imzalı 31 Kanun Teklifi, 5 Sözlü, 10 Yazılı Soru Önergesi, 3 Genel Görüşme, 96 Araştırma Önergesinde imzası bulunmakta. 82 kez Genel Kurulda söz aldı.

Mustafa Hüsnü BOZKURT- Milli Savunma Komisyonu Üyesi, Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi. 17 ilk imzalı 60 Kanun Teklifinde, 8 sözlü 148 yazılı Soru Önergesi, 2 Genel Görüşme, 22 ilk imzalı 164 Araştırma Önergesinde imzası bulunmakta. 43 kez Genel Kurulda söz aldı.

Ömer ÜNAL- Milli Savunma Komisyon Üyesi. 3 Kanun Teklifinde, 9 Araştırma Önergesinde imzası bulunmakta. 2 kez Genel Kurulda söz aldı.

Ziya ALTUNYALDIZ- Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı. 3 Kanun Teklifi, 11 Araştırma Önergesinde imzası bulunmakta. 7 kez Genel Kurulda söz aldı.

 

Kazan İlçesinin hak ettiği Kahramankazan adını almasında vekillerimizin katkıları var. Abdullah Ağralı, Hacı Ahmet Özdemir, Halil Etyemez, Hüsnüye Erdoğan, Mustafa Baloğlu, Mustafa Hüsnü Bozkurt, Ziya Altunyaldız vekillerimiz kanun teklifine imza verdiler. Halil Etyemez, Mehmet Babaoğlu, Mustafa Baloğlu, Ömer Ünal ve Ziya Altunyaldız vekillerim 2015 yılında Konya Kapalı Havzası sorunları ile ilgili araştırma önergesine imza koydular. Mustafa Hüsnü Bozkurt vekilimizin verdiği kanun teklifleri arasında Ereğli ve Akşehir ilçelerimizin il olarak ayrılması Konya Milletvekili için  (2016 ) şaşırtıcı geldi bana. Muhalefet milletvekillerimizin daha fazla önergeye imza atmaları doğal elbette.

AHMET DAVUTOĞLU vekilimize ayrı yer vermek zorundayım. Yıllar sonra kentime Başbakan Kenti olma mutluluğunu yaşattı. Geç bulup çabuk kaybetsek de rüzgar gibi geçen dönemin değerini ne kadar bildiğimizden emin olamasam da kendisine teşekkür ediyorum. Saygıyla…

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR