Uğur Özteke

Uğur Özteke

BU 10 MİLYON DA NEYİN NESİ?

BU 10 MİLYON DA NEYİN NESİ?

Sağlıklı olabilmek, mutlu ve huzurlu olabilmek hele, hele özgür olmak bir insanın vatanının toprağının olabilmesi kadar büyük bir nimet şükür noktası olabilir mi?

İnsanoğlu olarak ne kadar doyumsuz da olsak bir yerde freni çekip şükretmeyi bilmeliyiz.

Allah için dün sabah çok mutlu idim. 

Bizim PUSULA WEB TV’nin dünkü konuğu AK Parti İl Başkanı Sayın Hasan Angı idi. Kim ne derse desin Sayın Hasan Angı benim “Başvekilimdir”…

Sayın Angı’yı tanıyanlar bu atamadan çok mutlular. Kendisini tanımayanlar farklı yorumlar yapabilirler. Benim tek bildiğim bir şey var “Benim Başvekilim asla eğilmez bükülmez dik mi dik bir siyasetçidir. Doğrusu ve ortak doğrulardan asla taviz vermez. Taviz vermeyince de aksi olur inatçı olur kinci olur… Sadece şahsi meselelerinden taviz vermediği için bakan olamamıştır. Olmasın. O günden bu güne bakar mısın? Cenab-ı Allah’ın adaletine bakar mısınız? Olay tek kelime ile budur…”

Neyse Sayın Angı’nın bizim WEB TV’deki söylediklerini bugün gazetemizde en geniş şekilde bulabilirsiniz.

MİLLİ EĞİTİM’E TEŞEKKÜR EDERİZ…

Geçen gün dile getirmiştik. Cengiz Topel İlkokulu’ndaki tatsız bir durumu kısacık dile getirmiştik. Şimdi velilerden öğreniyoruz ki İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri hemen harekete geçmişler. Kendilerine bir kez daha hassasiyetleri ve duyarlılıkları için teşekkür ederiz.

VALİ AYDIN NEZİH DOĞAN VE

BAŞKAN MEHMET MUGAYITOĞLU’NA

SAYGILARIMIZI SUNARIZ

Dün gazetemizdeki konuklarımızdan birisi de eski dost (Dostun eskisi olmaz değil mi?) Karapınar Belediyesinin eski Başkanı Sayın Mehmet Mugayıtoğlu idi.

Hep deriz ya bizim için insanlar makamlarda iken dostluklarımız sınırlıdır. Onlar ne zaman makamlarından inerler işte bizim gerçek dostluğumuz ve samimiyetimiz o zaman devreye girer.

Başkan Mugayıtoğlu ile eskileri yâd ederken yine eski valimiz Aydın Nezih Doğan Bey’i bir kez daha saygı ile andık. Başkan Karapınar’da ilk enerji projesi başlayacağı zaman yurt dışından gelen bir heyetin isteğini Tarım İl Müdürlüğü’nden Milli Emlak’a kadar her tarafa başvururlar. Hepsi olumsuz cevap verir. O gün için mesai saati bitmiştir. Başkan yorgun, bitik omuzları düşmüş bir vaziyette son çare Valilik makamını Sayın Doğan’ı arar. Vali Bey akşam saatlerinde makamdadır. Başkanı ve beraberindeki yabancı heyeti kabul eder. Kendilerini dinler. Gerçekten de hep olumsuz bir durum vardır. Ama Sayın Doğan’ın aklına bir proje gelir. Geldiği ilde uyguladığı “özel enerji bölgesi projesini” bilgisayarından açar daha sonra bu heyeti alır bakanlığa götürür.

Burada yapılan görüşmelerin ardından Karapınar’da ilk enerji yeri tahsisi için onaylanır ve Karapınar’a ilk imza atılır.

Başkan bunları anlatırken Vali Bey’e sürekli dua ediyordu. Biz de Karapınar adına, şehrimiz adına, ülkemiz adına Sayın Başkan Mugayıtoğlu’na Sayın Aydın Nezih Doğan Bey’e bir kez daha saygılarımızı sunuyoruz.

Valilik makamı zamanı gelir biter. Başkanlık koltuğu dönemi biter gider. Ama bizim güzel insanlarla gönül dostluğumuz Allah’ın izni ile toprağa kadar gidecektir.

ŞİMDİ BUNDA BAŞKAN

AKYÜREK’İN NE KABAHATİ VAR?

Buyurun size şimdi 15 gün ara ile Büyükşehir Belediyesi sitesinden aynı mahreçli iki ayrı haber.

 

foto-1-383.jpgfoto-2-336.jpg

 

Bir anda rakam 10 milyon fark etmiş.

Belki bir küçük rakam hatasıdır.

Belki editörün gözünden kaçmış bir detaydır.

Ama milletin de ağzı torba değil ki büzesin.

Vatandaş “bu 10 milyon nereye gitti?” diye sorar.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Mezar için dar derler oysa mezar egoyu, şöhreti, kibri, kini, nefreti alacak kadar geniştir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Mavi boyalı bisiklet yollarına araç park etmediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR