Uğur Özteke

Uğur Özteke

BU CAMİNİN ALTINDAKİ DELİK!!!

BU CAMİNİN ALTINDAKİ DELİK!!!

Bugün yine hemen sizlerden gelenlerle yazımıza başlıyoruz.

HEM BİR TEŞEKKÜR, HEM BİR İKAZ…

Sıkı takipçilerimizden dostumuz abimiz sanayici Mustafa Abimiz bizimle dün hem bir güzel hem de bir sıkıntılı durumu bizlerle şöyle paylaşıyordu;

“Hayırlı Günler Uğur Bey,

Dünkü yazıma istinaden bugün molozların kalktığı gördüm. Herkese teşekkür ederim.

foto-1-666.jpg

 

Ancak bu sabah yürüyüşünde

Nene Hatun Parkı’nda kaldırımın nasıl işgal edildiğini de gördüm. Şehrimizin hızla markalaşan marketine yakıştıramadım. Bu işgalin bir an önce önüne geçilmesini dilerim.

 

foto-2-550.jpg

 

Burada zabıta görevini ihmal ediyor ya da ihmal ettiriliyor.

Buradan Perşembe Pazarına uğradım tam bir rezalet, esnaf geç geliyor pazara gireceğim diye trafiği alt üst ediyor.

foto-3-386.jpg

 

Bu esnafların giriş çıkış saatleri yok mu?

Belli saatler içinde giriş ve çıkışları yasaklanmalı bir de şehrimizin en büyük sorunu kırmızı ışıklar 2 dakika yanan var bir an önce süresini azaltılmalı bence…”

………..

Mustafa abimize duyarlılığı için Büyükşehir çalışanlarına da Aksaray yolunda meydana gelen bir kazanın çirkin görüntülerinin iki bayram sonrası da olsa kaldırıldığı için teşekkür ediyoruz. Kaldırım ve yolların işgali ise artık Konya için hepimizin olağan gördüğü, kanıksandığı ve kronikleştiği bir durum. Bu şehirde bu işin yeniden yasal çizgilere çekilmesinin mümkün olmadığına inanıyorum.

O GÖLGELİKLER AÇILMIŞ

Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazlarında gölgeliklerin açıldığının fotoğrafını bize ulaştırıldı.

foto-4-254.jpg

 

foto-5-163.jpg

 

Bizim iki gün önce dile getirdiğimiz açılmayan gölgeliklerin ise çok nadir olduğu ve genelde bu konuda hiçbir sorun yaşanmadığı da belirtildi. Biz de duyarlılıklarından dolayı Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz.        

YORUMSUZ

Uzun yıllar şehrimize eğitimci ve siyasetçi olarak hizmet veren Mustafa abimiz ise önceki gün YORUMSUZ diyerek bize bu fotoğrafı gönderiyor ve altına da şunları yazıyordu;

 

foto-6-112.jpg

 

“Konya Valiliği kuzey girişi yanı… Yazılarını zevkle okuyorum. Selam ve dualarımla…”

……………….

Eeeee olacak Mustafa abicim. Biz faniler sıcak oldu mu sıcak, soğuk oldu mu soğuk diye halimizden, havalardan şikayet ediyoruz. Bu ağzı olup dili olmayan hayvancağızlar ne yapsın? Çok şükür şehrin göbeğinde kafalarını sokacak gölge bir yer bulmuşlar.

BU CAMİDEKİ DELİK

Yine bir okurumuz bir dostumuz önce şu fotoğrafları bizimle paylaştıktan sonra telefon ederek cami ile ilgili sıkıntıyı şöyle izah ediyordu;

foto-7-072.jpgfoto-8-034.jpg

“Bu camii genelde kapalı. Ancak fotoğraftan da görüleceği gibi caminin alt tarafında bir delik var. Bu delikten içerde uygun işler yapmadığını tahmin etiğimiz gençler sürekli olarak içeriye giriyorlar. Girip çıkan çocuklar bu delikten niye içeri girerler? Gençler içerde neler yaparlar? Allah muhafaza Allah’ın evinde bu olup bitenlerden hepimiz mesulüz. Bunu biz yetkililere ulaştırmaya çalıştık ama hiçbir çözüm getirilmedi. Sizden ricamız camilerimize de zarar vermeden burada içerde uygunsuz işlerin yapılmasının önüne geçilmesidir”  diyordu.

Biz de bugün buradan durumu yetkililerimize iletiyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Değer verdiğin şey layık olan da incili kaftan, layık olmayanda yamalı fistan gibi durur

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ? 

Plakasız, ışıksız farsız, tamamen standart dışı hurda toplama araçlarının ana caddelerdeki başıboşluğuna bir son verebildiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR