İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bu dünyadan bir Ahmet Çalık geçti…

Bu dünyadan bir Ahmet Çalık geçti…

Futbol dünyası olarak salı günü sabah saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında en büyük acıları yaşadık.

Yardımseverliğiyle insanlığıyla örnek olacak Ahmet Çalık’ı kaybetmiştik. Ajanslara düşen o kara habere hemen her kez gibi benimde inanasım gelmedi. Ama haber gerçekti. Benim yaşım itibari ile Konyaspor’a gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur Ahmet Çalık. Gelin görün ki böyle elim bir kazada vefat etmesini hala kabullenemiyor insan.

İnsan ne yazsa boş ne konuşsa boş geliyor bazen.

Ne yazılabilir ki…

2020-2021 sezonunda Konya’ya gelmişti. İlk geldiği günler pandemiden dolayı maçlar seyircisiz oynanıyordu. Bu sebepten dolayı taraftarla buluşması geç olmuştu. Futboluyla beğeni kazanan efendiliğiyle her kesin gönlünde taht kuran Ahmet Çalık’ın sözleşmesi daha bundan iki ya da üç ay sözleşmesi uzatılmıştı. Kim bilebilirdi ki beraberliğin bu kadar kısa süreceğini. Biz Ahmet kardeşimizden razıydık. Allah’ta ondan razı olsun.

Bu elim kazadan sonra bizde bu kadar üzüntü yaşattırdıysa futbolcu arkadaşlarını düşünemiyorum. Hep beraber oynadıkları beraber yemek yedikleri o soyunma odasına hep girdiklerinde hatırlayacaklardır. Allah’ta onlara ve ailesine bol sabır versin.

Bu sebepten dolayı Konyaspor kulübü bugün oynanacak Başakşehir maçı için erteleme talep etti. Federasyonda buna kayıtsız kalmayarak ertelemeyi onayladı. Bunun için de federasyona teşekkür ederiz. Konyaspor’umuzun içerde oynayacağı maç olan Adanademir spor maçı da ileri bir saate alınarak bence doğru bir karar verilmiştir. Çünkü acı ortaktır.

Şunu da unutmadan yazmak gerekir. Sahada rakip olunur fakat dışarda dost bildiğimiz kulüpler vardır. Bunlardan Eskişehir ve Adanademir spordur. Bu hafta oynayacakları müsabakalarda maç biletlerini altı liradan uygulayacaklar. Bu sebepten dolayı da bu iki güzide kulüp ve taraftarlarına teşekkür ederiz.

Umarım bu acıyı Konya şehri kısa zamanda atlatır. Atlatması güç olacak fakat elden bi çarede gelmiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR