Uğur Özteke

Uğur Özteke

Dr. Lütfi Şimşek, İbrahim Özen, Tuncay Özkan, Hakan Faydasıçok…

Dr. Lütfi Şimşek, İbrahim Özen, Tuncay Özkan, Hakan Faydasıçok…

Şehrin sorunlarından, sıkıntılarından uzaklaşıp bugün şehrin farklı platformlarında söz sahibi güzel insanlarından küçük küçük notları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bugün protokolde MÜSİAD Konya Başkanı olarak bildiğimiz Doktor Lütfi Şimşek ile dostluğumuz başkanlığı ile alakalı değil aksine yıllar öncesine dayanan mütevazi bir ilişkidir. Lütfi Başkan, o günlerden bu günlere sürekli kendisini geliştirirken sosyal faaliyetlerinde ki o sessiz mütevazi yapasının aksine sağlık sektöründe idealist, tuttuğunu kopartan ve basamakları bire bir sindirerek ama sürekli tırmanan bir yapıya sahiptir.

MÜSİAD Konya olarak yaptıkları yapmaya çalıştıkları kamuoyunun malumu. O iş zaten olur gider. Ama Başkan Şimşek’in sağlık sektöründe Konya’da, Türkiye’de değil yurt dışında Avrupa’dan Afrika’ya inanılmaz bir gücü vardır.

Mesela Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen hafta Somali, Etiyopya ağırlıklı yaptığı ziyaretler esnasında bu ülkelerin 1 numaralarına sağlık ile ilgili görüşmelerde bizim başkanı kastederek “Lütfi Bey’in dedikleri yapıldı mı?” diye sorduğunu öğreniyorduk.

Kısaca Konya’yı bilmem.

Konya için Lütfi Bey’i seversiniz sevmezsiniz, takdir edersiniz etmezsiniz ama sağlık denildi mi Lütfi Başkan bambaşka bir değerdir bunu bilir bunu söylerim vesselam.

İBRAHİM ÖZEN’E BAŞKANLIK YAKIŞMIŞ

Dünkü ziyaretçilerimiz arasında AK Parti Meram İlçe Başkanı Sayın Özen ve ekibi vardı. Sayın Başkanı 20-25 yıldır Hatıp’tan tanır biliriz. Hani hep zaman zaman itiraf ederiz ya. Bizim gazetecilik anlayışımızda hep bir lüzumsuz işler vardır diye. Özen ailesinin sadece Hatıp için yaptığı hayır işlerinin birinci elden şahidi idik. Dün bir kez daha gördük ki bu aileye Başkanlık da yakışmış. Allah mahcup etmesin.

TUNCAY ÖZKAN ABİMİZ SESSİZ AMA DERİNDEN GİDİYOR

Geçen günlerde yine bir araya geldiğimiz abilerimiz dostlarımız arasında Sayın Tuncay Özkan Bey’de vardı. Tuncay abiyi ilk başta biraz dingin bulmuştuk. Ama açıldıkça görüyorduk ki Tuncay abi yine nefis projeleri ve şehir sevdası ile yakında bombaları patlatacak.

BU TOP HAKAN BAŞKANI DA HASTA ETMİŞ

Konya’nın futbolundan basketboluna, atletizminden masa tenisine bizim bir büyük sevdamız vardır. Ancak bu işler profesyonelleştikçe adamı yorar hatta üzer. Öyle bir an gelir ki adama sporun S sini söyleseniz sövme haline gelir.

İşte son dönemlerde basketbolda gördüğümüz tanıdığımız ve bugün kulübün başkanı olan Sayın Hakan Faydasıçok takımın sportif başarısından para sorununa kadar yaşadığı sıkıntılardan dolayı hastanelik olmuş. Duyduk ve çok üzüldük.

Spor çok güzel ama bir o kadar da meşakkatli ve adamı hasta adar. İşte etmiş de...

Başkan ve ekibine Allah kolaylık versin. Spor gibi şehrin tanıtımında ve vizyonunda çok önemli bir yeri bulunan heyecanda topa dokunan insanları böyle kaybetmeye devam edersek, kaybedenler onlar değil biz oluyoruz.

İnşallah bu kaybetme işi bir gün sona erer.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bil ki hak, güneşten daha zahirdir

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Çinili çeşme kavşağında sağ şeritten gelip sol yöne dönmediğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR