Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Ermeni soy ‘kurumu’

Ermeni soy ‘kurumu’

Her sene Nisan ayında Ermenistan çok başarılı bir şekilde reklamını yapıyor. Ermenistan dışında yaşayan Ermeni diasporası vatanseverliklerinin gereğini yapıp hiçbir özelliği olmayan ülkelerinin tanıtımını koskoca bir iftiranın üzerinden yapıyorlar. Ermeni meselesi konusunda birçok uzman açıklama yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımız konuyla ilgili tarihçilerden ve sosyologlardan oluşan bir heyet kurmayı önerdi geçmişte tabi çok umursamadılar ortaya çıkacak gerçeğin onlarda farkındalar ama gerçekler onların her sene tekrarladıkları tanıtım çalışmalarına darbe vuracak buda işlerine gelmiyor. Geçtiğimiz günlerde Necmettin Erbakan Üniversitesi Tarih eğitimi anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Nuri Köstekli hocamız ‘Ermeni Meselesi ve Tarihi Gerçekler’ isimli bir konferans gerçekleştirdi. Konferansın açılış konuşmasında Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker Hocamız aslında konuyu çok güzel özetlemiş Hz. Mevlana’ya ait bir cümleyle “Siz ne kadar gerçekten bahsederseniz bahsedin, karşı tarafın anladığı ve anlamak istediği kadar anlatabilirsiniz”. Anlamazlar dediğim gibi işlerine gelmez. Göç esnasında çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden Ermeni sayısı yaklaşık 40 bin lakin birinci dünya savaşında bütün itilaf devletlerinin kaybı 200 binken Osmanlı topraklarında 1 milyon kişi hayatını kaybetti. Katliam? Vahşet?

Mesela Ermeni çetelerinin doğuda yaptıkları vahşetlerde Türk, Kürt ayrımı yapmamışlar hedefte sadece Müslümanlar olmuş… Ermeniler Azerileri katlederken de dünyada ses çıkartan yoktu…  Demek ki Hristiyan Müslümanı öldürdüğünde ya bir bahane var ya da sessizlik… Lakin Müslümanın yanında Hristiyan eceliyle ölse suçlusu İslam… Yeter artık… Bunların bu fütursuz hallerine dur demek lazım.

Bir yeter artık da İslam coğrafyasına, her fırsatta birlik olan küffara karşı birlik olma zamanı biz bölündükçe onlar birleşiyorlar mezhep mezhep, kavim kavim bölünerek küfre yardımcı oluyoruz. Maalesef İslam’a en büyük zararı biz Müslümanlar veriyoruz.

Başlıkta belirttiğim gibi her sene bu soykırım tantanasını çıkartan bir ‘kurum’ var piyasada Ermenistan’ın reklam ve tanıtım bürosu gibi çalışıyorlar. Her sene sahneye bir ülke çıkartıyorlar kimi tanıdım kimi tanıyacağım diyor kimi tanır gibi yapıyor bunların tanıtım çalışmalarına yardımcı oluyorlar. Bu mevzuda ne yazarsak yazalım ne dersek diyelim bu tantana devam edecek ta ki Türkiye geçmişte üstlendiği cihan devleti misyonunu yalnızca bölgesinde değil tüm dünyada güçlü bir devlet olarak yeniden üstlenene kadar. Şuan bu yaptıklarına tantana diyorum İnşallah Rabbim nasip eder ömrümüz olur yazabilecek durumda olursak 2023’te Vızıltı diyeceğim.

Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın ülkemizi güçlendirsin küffara fırsat vermesin.

Hayırlı Cuma’lar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR