Uğur Özteke

Uğur Özteke

FENER MAÇI ÖNCESİ KAFANIZ KARIŞMASIN

FENER MAÇI ÖNCESİ KAFANIZ KARIŞMASIN

Konyaspor’umuz Atiker Konyaspor’umuz için bence tarihi ve hayati bir önem taşıyan maç öncesi “Şimdi bunun zamanı mı?”, “Sen ne yapmak istiyorsun?” diyecek bazı okurlarımız ya da sporseverler olabilir.

Ama aşağıdaki bilgi notları ve paylaşımları bana bir futbol antrenörü göndermeseydi inan bilgim yoktu. Ali Hoca fotoğrafları gönderdikçe, bilgi paylaşımı yaptıkça şaşırıyor dahası şok oluyordum. Çünkü ben de bu okullara yani Konya’da Konyaspor Futbol Okulları’nın dışındaki spor okullarına farklı bakıyordum.

İsterseniz izninizle ne demek istediğimi yazmaya başlayayım;

Ben şahsen Ali Atlantı Hoca’yı bir futbol adamı, bir antrenör, bir spor futbol sevdalısı insan olarak tanırım bilirim. Meğer bizim Ali Hoca aynı zamanda Galatasaray Futbol Okulları ve 1905 Ultraslan Spor Kulübünün teknik sorumlusu imiş.

Ali abi geçenlerde şu fotoğrafları gönderdi.

foto-1-490.jpgfoto-2-412.jpgfoto-3-288.jpgfoto-4-183.jpg

Bir şey anlamadım.

Sonra yazmaya başladı.

“Abi belki sizin bilginiz yok. Galatasaray Futbol Okulları olarak Konyaspor’a iki tane profesyonel futbolcu verdik.

Galatasaray Futbol Okulu ve 1905 Ultraslan Spor Kulübümüzde sıfırdan bulup yetiştirdiğimiz VELİ TÜRKMEN Konyaspor’da EKREM KAYILIBAL Anadolu Selçukspor’da profesyonelliğe geçtiler.

Uğur abi daha öncede Kadir Kaan Yalçın’ı Konyaspor’a profesyonel takımına, Mert Yıldız’ı Konyaspor profesyonel takımına kazandırmıştık.

Ayrıca altyapıda 50’ye yakın sporcumuz mevcut Galatasaray futbol okullarında.

Evet biz sonuçta Konyalı çocuklar için çalışıyoruz. Ama maalesef değer bilinmese de üretiyoruz ve bugüne kadar kimse bize necisin demiyor.

Bizim vizyonumuza göre futbolu sadece yetenekli çocuklar oynamaz. Bu işi sosyal faaliyet için, sevdiği için, spor için yapanlar da var ve biz kendimizokuldaki eğitimi destekleyici sportif faaliyet olarak yorumluyoruz.

Siz toplumu yönlendiren kişi olarak gereğini yapacağınıza inanıyoruz ve destekliyoruz.”

……………

Vallahi Ali Hoca’nın yazdıklarından sonra anlattıklarından şok oldum. Bu aslında Konya için büyük bir şans. Demek ki Galatasaray olsun Fenerbahçe olsun bu kulüplerin futbol okullarında tamamen Konyalı çocuklar spor yapıyor ve gelecek adına ışık yakanlar da direkt Konyaspor’a ya da Anadolu Selçukspor’a kaydırılıyor. Atiker Konyaspor’da bu konuda iyi bir abilik misyonunu üstlenmiş.

………….

Şimdi bizi anlamama konusunda ısrarcı olan okurlarımız yine soracaklar?

Yahu kardeşim niye bugün yazıyorsun?

Bugün hafta sonu ve cumartesi-pazar günleri sporseverlerin spor günleri değil mi?

Biz de bugün spor yazalım istedik.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Yeryüzündeki her şey fanidir

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Mesai saati önceleri ve çıkışlarında Alaaddin, İhsaniye, Belh Kavşağı gibi kavşaklarda trafik akışını sağlayacak ciddi bir alternatif çözümler ürettiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR