Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

GÜZEL SÖZLER; İÇİMİ ACITAN KONYASPOR HABERLERİ; BEKLENTİLERİM

GÜZEL SÖZLER; İÇİMİ ACITAN KONYASPOR HABERLERİ; BEKLENTİLERİM

Kulübün bir tek kuruşu bile heba edilmeyecek”, “Hilmi Kulluk Konyaspor’dan yararlanmaya değil, Konyaspor’a yararlı olmaya geldi…”  Asbaşkan Sn. Recep Çınar’ın sözleri bunlar; umut verici elbette. Kulüplerimizin çoğu yöneticileri tarafından batma noktasına getirildi malum. Bıçak kemiğe dayanmayı bırakın delip geçme aşamasına geldiği için de yeni yönetimler artık konuşuyorlar, eskisi gibi al gülüm-ver gülüm ekip değişiklikleri olmuyor. En doğrusunu Sn. Ali Koç yaptı; önce mali portreyi tam açıklığıyla ortaya koydu; Şeffaflık dedi, denetim kurulu yanlış yaparsak bize ayar çeksin dedi, kendisine taraftarın telefon, SMS, mail her yolla eleştiri iletmesini istedi. Sn. Kulluk yönetiminin de nacizane bu davranışları örnek almasını diliyorum. Sn. Koç gibi elli milyon dolar hibe etsinler demiyorum tabii ancak mali durumu açıklığıyla paylaşmalarını diliyorum, Konya Store’u nasıl geri aldıklarını anlatmalarını bekliyorum. Şeffaflığın olduğu yerde güven artar, destek artar. Devraldıkları Konyaspor’u kamuoyuyla paylaşmaları Konya ve Konyaspor’a zarar vermez, güç katar.

Sn. Kulluk yönetiminin Konya’mı Konyaspor etrafında birleştirmelerini bekliyorum. 178 oyla yapılan kongreler, 95 oyla seçilen yönetim Konya gibi bir kentin takımı için ayıptır, delege sayılarının Konyaspor’a yakışacak düzeye gelmesini umuyorum. Eski başkanlar, yöneticiler, sponsorların delege bile olamadığı bir takım Konya’ma yakışmaz, küsenler, küstürülenlerle barışılmasını, geniş katılımlı özgür eleştirili bir Konyaspor çalıştayı yapılmasını istiyorum. Vefa uygulaması güzeldi ancak çok unutulanlar var; örneğin Erman Özgür, madem ki kuruluş tarihimiz 1922; eski kaptan-eski futbolcu-1965 yılının başkanı rahmetli Mehmet Ortaer’in evlatları bir veda daveti ve forma töreninden mahrum edilmemeli.

Recep Çınar’ın “Futbolcu diye Eminönü’ndeki saatçileri getirme devri de bitmiştir” sözü açıklanmalı. En içimi acıtan cümle “formalar satışa çıkıyor” ilanının altında yazılı “önemli not; satış kârının tamamı kulübümüze kalacaktır” ifadesi. Aklım almıyor, marka sizin, forma sizin, mağaza sizin, satıştan para kazanan siz değilsiniz. Bu anlaşmanın tarafları ve şartları da acilen açıklanmalı. Madem ki Konyaspor en önemli markalarımızdan, madem ki takımın sahibi taraftar lütfen açıklayın sn. Başkan anlaşmayı da iptal edilme şartlarını da.

du4of_kwaaaycic.jpg

Loca satışları iyi gidiyor bildiğim kadarıyla ama kombinelerde eski yılları arıyoruz. 18 Temmuz itibariyle dört büyüklerden sonra 3 bin 745 satış 1 milyon 102 bin 780 lira gelirle ilk sıradayız, Ticaret ve Sanayi Odalarımızın da önderliğinde satışların artmasını diliyorum. (Göztepe’nin 3 bin 725 satışla  3 milyon 702 bin 325 TL gelir elde etmesi fiyatlarımızın makulluğunu ortaya koyuyor)  Stadyumumuza sponsor bulunmaması ciddi bir gelir kaybımız.

Taraftar gruplarımız ve değerli taraftarlarımızdan istirhamım lütfen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun müdavimi olmayalım, aldığımız cezalar, taraftardan mahrum oynanan maçlar ve ödenen cezalar can yakıcı; yazıktır, günahtır, lütfen yanımızdaki taraftarlarımızı da uyaralım.

Yeni yönetim ve ekibimize başarılar diliyorum. Birlik-beraberlik ve destekle güzel bir sezon geçireceğiz inşallah. Saygı ile.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR