İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Hala şansımız var

Hala şansımız var

Süper ligde belki de ikincinin belli olacağı bir maçtı bu maç. Fakat ikinci yarıdaki oyunla sahadan mağlubiyetle ayrıldık.

İrfan hoca Abdulkerim’in yokluğunda Musa Çağıran’la oyuna başladı. Orta sahada ise sürpriz yaparak Rahmanovic yerine Endri Çekici’yle çıkmış oldu sahaya.

İlk yarının yirmi beşinci dakikasına kadar oyun üstünlüğü rakip takımdaydı. Fakat temsilcimiz yirmi beşinci dakikadan sonra oyuna ortak olmasını bildi ve ortaya güzel bir oyun çıktı. Rakip ne kadar yüklense de Konyaspor’da aynı şekilde karşılık veriyordu. Bunun neticesinde de yine bir taç atışından golü bulmasını bildik. Golden sonra da rakip ataklarını arttırsa da soyunma odasına galip girmesini bilmiş olduk.

İkinci yarı rakibin seyirciyi de arkasına alıp daha baskılı oynayacağını tahmin ediliyordu ve öylede oldu. Dakikalar altmışaltıyı gösterdiğinde beraberliği yakalayan Fenerbahçe ataklarını arttırmaya başladı. Fakat ilk yarı rakibe cevap veren Konyaspor ortada yoktu. Kendi sahasından dahi top çıkaramayan bir Konyaspor izliyorduk. Bu kadar da geriye yaslandığınız takdir de illaki kalenizde gol görürsünüz. Bu gol ya maçın başında olur ya da sonunda olur. Maçın sonunda yediğimiz gol den sonra da aynı şekilde hiçbir varlık gösteremedik ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık.

Fakat üzüldüğüm nokta yenildiğimiz değil. Bu sezon şampiyonluk yarışında Trabzonspor’a yenildik ve birincilik şansımız gitmiş oldu. Devamında ikincilik yarışında olduğumuz Başakşehir,Alanya ve şimdide Fenerbahçe maçlarını kaybetmiş olduk. Yani kendi rakiplerimizle oynadığımız maçların hepsini kaybettik. Artık ikincilik yarışı Fenerbahçe ile geçecek gibi gözüküyor. Bizim bir avantajımız var ise oynayacağımız rakipler kendi rakiplerimiz değil. Fakat Fenerbahçe’nin fikstürü bize göre biraz daha zor gözüküyor. Fakat bu yenilgi ile de Fenerbahçe’ye iyi bir özgüven vermiş oluyoruz.

Önümüzde bir milli maç arası var. Bu maçtan sonra kendi evimizde oynayacağımız Göztepe maçını mutlak kazanmalıyız. Yoksa işler daha sıkıntıya girecek gibi gözüküyor.

Buraya kadar bu arkadaşlar getirdiğine göre bu yolun sonunu da bu arkadaşlar bitirecek.

Haydi arkadaşlar hep beraber yolun sonundaki ışığı görelim…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR