Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

Kaldığımız yerden yola devam!

Kaldığımız yerden yola devam!

Ayrılıklar zordur. Yeni başlangıçlar da öyle. Ne var ki düzen de hayat da böyle…

Köşe yazarı olarak ayrı kalsak da gazetemiz Pusula ile bağımız hiç kopmadı. İşin mutfak kısmında olan görevlerimiz hep devam etti.

2005 yılında Konya Postası’nda başladığımız gazetecilik yolculuğu sırasıyla Hâkimiyet, Yeni Konya ve Merhaba gazetelerinde devam etti. Köşe yazarlığı, muhabirlik, röportajlar… Tabi bunlar işin popüler kısmı. İşin sunum tarafı! Aslında biz, birçok gazetecinin aksine yıllarca bu şehirde Sabah, Takvim, Fotomaç ve Star gibi ulusal gazetelerin haber, reklam, dağıtım ve abone işlerini yürüttük. Yani hep mutfak kısmı düştü payımıza.

2013 yılının sonlarında sevgili Uğur Özteke’nin teklifiyle PUSULA gazetemizin kuruluşunda yer aldık. Birlikte çok yol yürüdük. Gazetenin markalaşması ve kurumsallaşması için çok çaba sarf ettik. Bugün şartlar birlikte çalışmamıza imkan vermese de, şehir için duayen bir isimle mesai yapabilmek bizler için bambaşka bir hayat tecrübesi oldu.

Bizleri bilen tanıyan, destek ve dualarını eksik etmeyen okurlarımızın birçoğu bunları bilir. Lakin söyledim ya başlangıçlar zordur.

Değerli Yayın Grubu Başkanımız Harun Akgül’ün tevdi ettiği, gazetemizin Genel Yayın Yönetmenliği görevi oldukça ağır bir vazife. Rabbim bizleri şaşırtmasın. Özellikle Uğur Abi gibi 40 yılını mesleğe adamış bir isimden sonra aynı görevi ifa edebilmenin zorluklarının farkındayım.

Biliyorum ki bu bir bayrak yarışı. Bir döngü. Bugün bizlerin oturduğu bu koltukları, yarın başkaları dolduracak.

Bugün gazetemiz için yeni bir dönemin ilk günü… Hayırlı olsun.

Bence bu kadarı yeterli.

İlerleyen günlerde neler yapacağımızı, projelerimizi ve yeni dinamiklerimizi çok konuşuruz. Bu vazifeyi laf olsun diye kabul etmediğimi bilmenizi isterim. Siyasetten spora şehrin güncel ve kronik sorunlarına kadar; ne kadar sıkıntılı mevzu varsa gücümüz yettiğince eleştirel sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Takdir edilmesi desteklenmesi gereken bir durum varsa da sonuna kadar arkasında duracağız.

Pusula kuşkusuz bu şehrin en genç en dinamik gazetelerinden biri. Bugüne kadar bu başarıya katkı sağlayan okurlarımızdan ekip arkadaşlarımıza kadar her ferde tek tek teşekkür ederiz.

Yepyeni bir heyecanla kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Dua ve desteklerinizi bekleriz…

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Emrullah Nergiz Arşivi
SON YAZILAR