Hasan Durucan

Hasan Durucan

KANARYA'YA KARTAL PENÇESİ

KANARYA'YA KARTAL PENÇESİ

Sezon başından beri Mehter Marşı eşliğinde bir ileri gidip üç geri gelen Konyaspor, ilk yarının son maçında Fenerbahçe'ye evinde geçit vermedi. Geçit vermedi ama engeli de tam anlamıyla kendi de geçemedi. İlk yarıyı maç başı bir puan ortalamasının altında tamamlayan temsilcimiz düşme potasında gezinirken Sivasspor'un Beşiktaş'ı yenmesiyle liderlik için de ayrı bir yarış devam ediyor.

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Aykut Kocaman’lı Fenerbahçe kendinden emin ve kontrollü bir futbol ortaya koymaya çalışsa da istediği etkiyi Mehmet Özdemir'in öğrencileri kırmayı başardı. Ki oyuncularımızı çok iyi tanıyan, Konyaspor'un oynadığı sistemi bilen Kocaman maçın üçte ikilik kısmını kontrollü oynayıp son otuz dakika da bizi vurup üç puanı almak istese de evde ki hesabı çarşıya uymadı. Oyunu bozan Ömer Ali bu karda kışta stadı dolduran taraftarın içini ısıtsa da on dakika sonra Topal'ın kafa vuruşuyla içimiz titredi.

Maça gelen skor eşitliğinin ardından her iki takım da bu soğuk havada kontrollü futbolu yer yer aşmaya çalışsa da Konyaspor'un atakları üçüncü bölgede becerisizlikten havada kalırken, Fenerbahçe'nin ataklarını da Serkan Kırıntılı başarılı bir şekilde savdı. Fırat Aydınus'un son düdüğü çalmasının ardından sahada beklentimin üzerinde bir Konyaspor, beklentimin altında bir Fenerbahçe olduğunu fark ettim. Ve bu takım ara transfer döneminde yapacağı nokta transferler ile gol atma sorununu çözerse ikinci yarı ligde birçok takımı üfürür.

Konyaspor'un Süper Lig'de Fenerbahçe'ye attığı son üç golde iki gol ve bir asist ile direk katkısı olan; daha düne kadar vasat diye ıslıklanan Ömer Ali'nin de geri dönüşü muhteşem oldu. Kendisini desteklediğim, iyi günde kötü günde arkasında olduğum için gururluyum ve ona güvenenlerin yüzünü kara çıkartmadığı için şahsım adına kendisine de teşekkür ediyorum. Ve bir parantez daha açmam gerekirse Vedat Bora'da gün geçtikçe takıma alışıyor, eminim ki kısa sürede bu takımın gözdesi olacaktır. Fenerbahçe karşısında üç puan alamamış olsak da çift başlı kartalın pençesi kanaryayı boğdu. Buna da hamdolsun vesselam…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Durucan Arşivi
SON YAZILAR