İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Kartal'ın Gözü Yüksekte

Kartal'ın Gözü Yüksekte

Maçtan bir gün önce -10 -12 derece olan bir yere gidip de maç oynamak herhalde kolay bir şey değildir. Yedekteki futbolcularımız bile yorgan altında dururken, büzüşüp ısınmaya çalışmalarıyla havanın ne kadar soğuk olduğunu görmüş olduk. Maça gelince ilk yarı oynandığında kendi sahamızda rakibi bekleyip onu durdurmak ve kontra ataklarla gol bulmayı düşünüyorduk. Maçta dakikalar geçmeye başlayınca da Konyasporlu futbolcular zemine ve havaya yavaş yavaş alışmış ve bununda meyvesini 45+3’te Ömer Ali ile almış olduk. İkinci yarı başladığında ise bulduğumuz bir korner atışından Volkan Fındıklı’yla skoru 2’ye getirip rahat bir nefes aldık. Tam istediğimiz sonucu aldık derken hemen arkasından yediğimiz golle işin rengi değişmişti. Bundan sonra Erzurum atakları gelmeye başladı. Allah’tan ellerinde forvet olmayan Erzurum’un maçı çevirecek oyuncusu olmaması bizim adımıza büyük bir şanstı. O zorlu şartlarda iyi bir sonuç alarak üst sıralardan kopmamak güzeldi.

Şimdi Erzurum maçını geride bırakıp önümüzdeki çok daha önemli ve zorlu Antalya maçına odaklanmalıyız. Bu maçı da kazanıp üst sıralardaki yerimizi perçinlemek istiyoruz. Maçın da pazar olması sebebiyle bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyoruz. Zaten taraftarımız da gereken hazırlıkları yapıyor. Koreografilerle, renkli görüntülerle tam bir tribün şov olacak gibi. Doğrusu epeydir tribünlerimiz de bir durgunluk vardı. Antalya maçı inşallah yeni bir canlanma ve baharın gelişi olur.

Konyaspor kadro kalitesiyle, oynayan ve oynamayan isimleriyle iyi bir takım. Belki de son yıllarda hiç bu kadar güçlü bir takım olamamıştık. Alternatifi bol, her mevkiyi tolere edecek isimlerle ligin güçlü bir ekibiyiz. Kenar yönetime ve Hilmi Başkan ile ekibine de diyecek bir şey yok. Konyaspor bu tarihi fırsatı inşallah iyi değerlendirecek ve sezon sonunda yine rüya bir başarıya imza atılacak. Açıkçası şampiyonluk için çok erken ama ikincilik veya en azından bir üçüncülük bekliyorum. Bu arada devre arası transferimiz Zuta’nın Erzurum’la oynanan maçta iyi bir top oynaması nokta bir transfer yapmış olduğumuzu gösterdi. Keşke Hurtado da sakatlanmasaydı Konyaspor daha başka bir takım olarak olacaktı. İnşallah en kısa zamanda aramıza döner. Ama görülen bu sezon ondan fayda yok. Transferde son haftaya girdik. Yeni bir takviye yapılmayacağı da ortada. Biz kadromuza güvenelim, bu ekip gerekeni yapacaktır. Eğer ilerleyen dönemlerde Erdon ve Mücahit’i de kazanabilirsek yılın altın vuruşu olur.  

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR