Uğur Özteke

Uğur Özteke

MAHALLE YANIYOR, AŞÜFTE SAÇINI TARIYOR

MAHALLE YANIYOR, AŞÜFTE SAÇINI TARIYOR

Aslında bugünkü yazımızın başlığını Yazı İşleri Müdürümüz Hüseyin Altay sansürledi. Biliyorsunuz halk arasında bilindik bir deyim vardır: “Mahalle yanarken o…… saçını tararmış”….

Yine siz değerli okurlarımızdan ve de özellikle sosyal demokrat dostlarımızdan çok çok özür dileyerek iki satır bir CHP ve Türkiye yorumu yaparak kendi yerel yazımıza başlamak istiyorum.

Şu sıralar televizyonlarda siyasi programlarmış, yorumlarmış, tartışmalarmış vallahi onları gördüğüm an televizyonu kapatıyorum.

Önceki gün yine hangi haber kanalını çevirdim ise o sözüm ona çokbilmiş geçinen isimler utanmadan CHP’yi konuşuyorlar. Bu konuşmacıların AK Partilisi de CHP’yi konuşuyor CHP’lisi de CHP’yi konuşuyor. Allah aşkına CHP Sayın Kılıçdaroğlu’nun da olsa Sayın İnce’ni de olsa kaç yazar? CHP bu kafa ile yerel seçimlere nasıl girer?

………….

Offff neyse iki günlük karnımın şişini indirdim. Gelelim Konya’mıza.

BU MEZARLIK PARKI DA NEYİN NESİ İMİŞ?

İki üç gündür sosyal medyada aşağıdaki kare dolaşıp duruyor

foto-1-478.jpg

Burası Karatay ilçesi sınırları içerisindeki yeni park imiş.

Ben de bilmiyordum bu vesile ile yeni öğrenmiş oldum.

Bu parkın bu karesini sadece sosyal medyada görmekle kalmıyorduk çünkü sağ olsun sevenlerimiz sevmeyenlerimiz sürekli olarak bu fotoğraf karesini bize gönderip kimi iyi niyetle konuyu soruyor, kimi de hinliğinden aklı sıra bizi kaşıyor “Uğur abi senin Başkan ne yapıyor böyle?” diye soruyorlardı.

Vallahi Sayın Hançerli niye benim başkanım oluyor onu da anlamış değilim.

Allah’a çok şükür Sayın Hançerli’nin de Sayın Toru’nun da Sayın Altay’ın da yaptırdığı ya da ön ayak olduğu hiçbir konutta dairem yok. Hiç biri ile gazetenin işleri dışında şahsi paralı, pullu, akçeli işim olmadı, olamaz. Buna giden büyük başkan Tahir Bey’de dahil.

Zaten böyle bir ilişkimiz olsa sizlerden gelen şikayet konularını bu köşemizde dile getiremeyiz değil mi?

Haaaa diğer yönden soruyorsanız bugünkü yazımızın muhatabı Sayın Mehmet Hançerli de Fatma Toru Hanım da, Ahmet Pekyatırmacı da, Uğur İbrahim Altay da, Tahir Akyürek de gün ve yıl olarak dönemlerinde Türkiye genelindeki değerlendirmede ülkenin en başarılı Belediye Başkanlarıdır. Ben nasıl kendilerini görüyorsam Reis de görüyor ki bu başkanlarımızın isimlerinin altına imzasını atıyor.

Zaten bizim başkanlarını sözüm ona perde arkasında sevmeyen, eleştiren, dedikodularını yapanlarda vallahi de billahi de AK Parti’nin içindeki ya da AK Parti’den nimetlenen ve nemalananlar. Kusura bakmayın da onun için de fazla kaale almıyorum.

……………..

Sayın Hançerli’ye sordum. “Başkanım bu park neyin nesi Allah aşkına?”

Başkan uzun uzadıya her şeyden öte de samimiyetle anlattı.

Bu konu ile ilgili detayları gazetemizin manşetinde göreceksiniz. Sadece iki satır yazayım. Yukarıda bizim de sizlerin de paylaştığı kare 97 bin 500 metrekarelik alandan sadece 452 adet kamelyanın bulunduğu bölümmüş. O da hava fotoğrafı. Tesisler ve diğer kısımlar yok. Bu bölgede sadece 8 bin ağaç dikili imiş.

Başka da bir şey demiyorum. Gerisini gazetemizdeki manşetten okuyun inşallah.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Zayıfken güçlü olmayı öğrendiğinde hiçbir yenilgiyi sorun etmezsin

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Vefanın ve insanlığın baki olduğunu idrak edebildiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR