Uğur Özteke

Uğur Özteke

MÜSİAD’dan Konyaspor’u tutan Danilo Zanna’ya

MÜSİAD’dan Konyaspor’u tutan Danilo Zanna’ya

Dün güne MÜSİAD’ın yeni Başkanı Ömer Faruk Okka Bey’in daveti üzerine MÜSİAD’da başladık. MÜSİAD’ın genç karizmatik yakışıklı Başkanı Ömer Faruk Bey Başkan olunca herkes önce kısa süreli bir şok yaşamıştı “Çok genç”…

Evet Ömer Faruk Bey hâlâ babası İbrahim abimizin guzusu ama aileyi yakından tanıdığım için söylüyorum hayatın içinde de epey pişti. İnşallah MÜSİAD Konya genci ve bakın yaşlısı demiyorum tecrübelisi ile bayrağı hep ileriye doğru taşıyacak.

Bu toplantı vesilesi ile epeydir göremediğimiz dostlarımızla ayaküstü sohbetler yaptık. Başkan Okka ve dün ayakta üstü görüştüğümüz Mevlüt Aydın, Necip Çimen, Tuncay Özkan, Mevlüt Tosunoğlu, Abdullah Kara, Mehmet Ali Özbuğday, Mehmet Akdaş, Lütfi Başaran, Hilmi Kağnıcı, Ömer Nazım Özcan, Osman Ulular ve Sinan Aydoğan Beylere de yeni dönem bir kez daha kendilerine, ailelerine ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun inşallah diyoruz.

TAHİR BAŞKAN VE EKİBİNE

BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİZ

Siz bizi artık tanıyorsunuz iyiye iyi kötüye kötü demeye çalışıyoruz. Ha bazı okurlarımızın istediği gibi tam net ifade edemesek de diyebildiğimiz kadarı ile denemeye çalışıyoruz.

Hatırlayın daha geçtiğimiz hafta idi Gedavet Parkı’nın tuvaletlerinin aylardır kapalı olduğunu fotoğraflarla dile getirmiş ve kapalı tuvaletlerin her kesimden insanımızı zor durumda bıraktığını yazmıştık.

İşte hafta sonu değerli Mustafa abimden önce bu fotoğraf geldi

foto-1-264.jpg

Belediye çalışanlarımız yazımıza her zaman olduğu gibi gereken duyarlılığı göstermişler ve tuvaletleri hizmete açmışlar.

Biz de sıkışan ve zor durumda kalan insanlarımız adına Tahir abimize ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ederiz.

SELÇUK BAŞKAN’A İŞ ADAMLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜRLER

Dünkü köşe yazımızda iş dünyasının yani yaklaşık 600’e yakın iş adamı ve kurumumuzu ilgilendiren KOSGEB konusunda çalışma yapan KTO Başkanımız Sayın Selçuk Öztürk Bey bu işin Bakanlıktan Valiliğe, Genel Müdürlükten Başsavcılığa kadar her aşamasında birebir çalışma başlatmış. Dahası aynı durum Türkiye genelinde 10 bin kurumu kapsıyormuş.

  1. Sayın Valimiz Yakup Canbolat Bey de iş dünyasının üzülmemesi, yorulmaması konusunda konuya müdahil olmuşlar. İnşallah bu konu yakın zamanda yine devletin güvenliği ilk şartımız olmak üzere, başta da FETÖ terör örgütü olmak üzere bu alanda her türlü çalışmayı yapıyor ve tamamlanacak. İşte Allah korusun bir sıkıntı girdi mi böyle giriyor kolaysa temizle. Bir sürü can yanıyor, binlerce insan üzülüyor. Yapacak da bir şey yok. İnşallah bu millet bu ve bunun gibi belaları, sıkıntıları bir daha yaşamaz.

ÜNLÜ İTALYAN DANILO ZANNA

MEĞER KONYASPOR TARAFTARI İMİŞ

Hafta sonu gazetedeki odamda çalışmaya çalışıyorum. Her zamanki gibi açık olan televizyona arkam dönük bilgisayarda kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bir ara programın sunucusu Oylum Talu “Türkiye’de hangi takımı tutuyorsun, İtalya’da hangi takımı tutuyorsun?” diye sordu, Türkçeyi zar zor konuşan genç “Ben Konyasporluyum, Konyaspor’u tutuyorum” deyince birden televizyona döndüm. Ben şaşkındım canlı yayındaki bayan benden daha şaşkın “Nasıl olur? Yani Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray’ı tutmuyorsunuz da Konyasporlu musunuz?”..

İtalyan gazeteci, ünlü aşçı tekrarladı “Evet ben Konyaspor’u tutuyorum. Konyaspor taraftarıyım”…

Bayan ilk şaşkınlığını attı toparlamaya çalışıyor “Ne güzel… Demek ki Konyaspor’u tutuyorsunuz. Bir yabancının Anadolu takımlarını tutması ne güzel…”

…………..

Evet program bitince google’ye girdim baktım, bu ünlü İtalyan kimmiş?

Meğer ekranlarda ünlü mutfak ustalığından tutun da AB programlarına varıncaya kadar bilinen tanıdık bir İtalyan imiş. Bir Türk kızı ile evlenmiş ve Türkiye’ye yerleşmiş.

Niye Konyaspor’lu olduğunu da öğrendik. Meğer bu Türk kızı ile nikahında şahitlik yapan isim Konyalı imiş ve Danilo’da onun vefasına karşılık artık Konyasporlu imiş.

 

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İyilerle gezersen kazanırsın mertebe, kötülerle gezersen dönersin merkebe

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Çocuklarımızı emanet ettiğimiz okul servis araçlarının sürücüleri direksiyonda cep telefonu ile konuşma alışkanlıklarından hiç değilse görev başında iken vazgeçtikleri zaman daha iyi ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR