İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Ne VAR kaldı ne YOK

Ne VAR kaldı ne YOK

Ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor maçını herhalde kimse unutmadı. Haksız yere verilen penaltıdan sonra Konyaspor dağılıyor ve o maçta rakip 3-0 galip geliyordu. Pazar günkü maça gelirsek yine aynı senaryolar devam etti.

Zaten maça çıkmadan önce her şey masa başında yazılıp çiziliyor. Konyaspor ne kadar kendini oyuna vermeye çalışsa da sonucun nasıl biteceğini birileri yazıp çizmişti. Maça başladıktan sonra her zamanki gibi rakibi kendi sahasında bekleyen bir Konyaspor gözüküyordu. Bu beklemeden dolayı da dakikalar 11’i gösterdiğinde Rodellega ile rakip öne geçmeyi başardı. Golden sonra Konyaspor ataklarını başlattı ve 17. dakikada rakibin hatasıyla da Jonsson çok güzel bir gol atıp maçı beraberliğe getirdi. Tabi ki dakika 41’i gösterdiğinde Ömer Ali’nin ceza sahası içinde düşürülmesinde hakem vara bile gitmeye gerek duymadı.

Ama iş Trabzonspor olunca iş tersine döndü ve aradan geçen üç buçuk dakikalık zamandan sonra hakem VAR’a gidip Trabzon’un penaltısını verdi. Hele hele son dakikalardaki Jahovic‘in düşürülmesinde akla zarar kararla hakem tam tersine Trabzon lehine faul vererek maçın bu şekilde biteceğini herkese göstermiş oldu. Yani anlayacağımız Aykut Hoca’nın dediği gibi bu lig “Güçlüler Ligi.” Kimin kazanacağını yada kimin kaybedeceğini maç oynanmadan birileri hesaplıyor ve çiziyor. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim, bizim Ömer Ali gibi iki yada üç tane daha futbolcumuz olsa ne güzel olur. Ömer Ali iyi ki varsın. İyi ki Konyaspor’dasın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR