Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ne zaman derede boğulmayacağız?

Ne zaman derede boğulmayacağız?

Şehir olarak “denizi geçip derede boğulma” huyumuzdan vazgeçemiyoruz.

Bu bir beceriksizlik midir? Bir basiretsizlik midir? Adı nedir inanın ben de bilemiyorum. Dahası bunun adını koyamıyorum. Siz de bunun adına ister seçim öncesi yatırım deyin, isterseniz reklam. Şehirde inanın çok güzel şeyler oluyor. Güzel eserler ortaya çıkıyor. Hepimizin istifade edebileceği tesisler ardı arkasına kazandırılıyor. Haaa şehir yönetim olarak seçim alarmında, özellikle AK Parti yönetimi geçen seçimde yapılan hataları veya rehaveti bu kez yapmıyor. Sadece merkezden değil ilçelerden bile yağmur gibi insanın içine açan mutlu haberler geliyor.

Amenna ve saddakna…

Amma sade vatandaşta artık eski vatandaş değil. Hizmetin her türlüsünü gördükçe daha da iyisini istiyor. Haklı da. Güzelin içerisinde bir kötü gördü mü, anında bir vesile ile bu sıkıntılı durumu paylaşıyor.

Bakın Yakup Bey hafta sonunda ailesi ile birlikte Gedavet Parkı’nın yanına açılan yeni Kafem’e gitmiş. Ama Kafemin yanındaki çocuk parkını ve evladının zarar göreceğini fark edince de bunları fotoğraflayıp bizlerle paylaşmış. 

 

foto-1-076.jpg

 

foto-2-075.jpg

 

 

 

foto-3-040.jpg

 

Şimdi bu yeni tesis Zafer’e yakıştı mı? EVET

Bu yaya trafiğinin olduğu bölgede büyük bir eksikliği giderdi mi? EVET

Peki iki alçak yepyeni tesislere, çocuk oyun alanlarına zarar verdi ise suçlu kim?

Elbette vatandaş değil, değil mi?

Belediyenin suçu ne?

…….

Mesela iki üç hafta önce yine bir başka vatandaşta bu bölgedeki oturma alanlarının üstünün açık olduğunu bu yüzden de insanların oturma gruplarında değil ağaç altlarında betonların üstüne oturduğunu fotoğraflayıp göndermişti.

Özetle bu güzel hizmeti yapan insanların eleştirilmesine üzülüyorum.

Vatandaşın sonuna kadar mutlu olamamasına yanıyorum.

İki alçak hain yüzünden huzurumuzun kaçmasına ise kahroluyorum…

SAĞLIKÇILARI BU YÜZDEN SEVİYORUM

Önceki gün Meram Eğitim Araştırma Hastanesi ile ilgili yazımız üzerine Kamu Hastaneleri Birliğinden Gökhan Hocamız ve Barış kardeşimizle görüştük. Gökhan Hoca da, Barış da “Haklısın” diyorlardı. Biz gazeteciler aslında sağlık yöneticileri ile genel anlamda pek anlaşamaz hatta didişir dururduk. Ama bunu yıkan Gökhan Hoca ile ekibi oldu. Bizde kendilerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederiz. 

   

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bu Dünya’da neyi çok istersen o senin imtihanındır

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Park halindeki bir otomobile vurup zarar verdikten sonra hiçbir şey yokmuş gibi basıp gitmediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR