İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

SADECE BAKARSIN…

SADECE BAKARSIN…

Atiker Konyaspor’un maçına gitmeden önce evde Anadolu Selçuklusporumuzun maçını izlemek için ekran başına geçmiştim. Daha ilk dakikalarda Anadolu Selçuk’un 0-2 geriye düştüğünü görünce içimde bir sıkıntı oluştu. İnşaallah bu maç elimizden kaçmaz dedim, zira bu maç kaybedilirse temsilcimiz için sıkıntılı bir süreç başlayacaktı. Çok şükür ikinci yarı başladığında farklı bir takım çıktı sahaya! Öyle bir geri dönüş yaptı ki Anadolu Selçukspor, 75 dakika mağlup oynadığı maçtan 3-2 galip ayrılmayı bildi. O kadar sevindim ki günün herkes adına keyifli geçeceğini anlamıştım. Teşekkürler Anadolu Selçuksporumuz.

Yavru Kartal’ın galibiyetinin keyfiyle Atiker Konyaspor’umuzun maçını beklemeye başladık. Fakat maçı anlatmadan önce yönetimimize bir ricada bulunmak istiyorum gelin şu maç biletlerinin fiyatlarını makul bir fiyata indirin. Gerçekten bana da gelen mesajlara ve internetteki gördüğüm yorumlara bakacak olursak çoğu taraftar fiyatlardan yakınıyor. Dünkü maçta yaklaşık yirmi bin taraftar vardı. Fakat fiyatları biraz aşağı çekersek o stadımız daha fazla dolar diye düşünüyorum. Gelelim maçımıza Konya’da 28 puanlı iki takım yukarılara tırmanmak için sahaya çıktı. Ama çıkmadan önce taraftarımızın koreografisi görülmeye değerdi. İki sene önceki Türkiye kupasındaki Başakşehir ile oynadığımız kupa final maçında Antalyaspor’a iyi bir gönderme yapıldı. Maça gelirsek Aykut Kocaman her zaman olduğu gibi maça klasik 11’le sahaya çıktı. Tek fark cezalı Ömer Ali’nin yerine Milosevic ilk 11’de olmasıydı. Daha ilk dakikalarda Jevtovic’in ceza alanı dışından çektiği şut savunmaya çarptı ve Boffin’i kontrpiyede bırakmasıyla 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla geçerken ikinci yarıya başlandığında Antalyaspor iki oyuncu birden değiştirip skora ortak olmak istedi. Ama hesaplamadıkları bir şey vardı o da Atiker Konyaspor’un maçı o kadar çok istemesiydi. Dakika 55’te Skubic’in golüyle Antalya’nın da gardı düşürdükten sonra onlar için kaçınılmaz bir son oldu. Maçtan önce üç yıllık mukaveleye imza atmasından sonra sahaya çıkan Skubic maçta da bir asist bir golle perdeyi kapamış oldu. Evet bu maçta bize göstermiş oldu ki Kartallar yüksekten uçar. Başarılar Atiker Konyaspor’umuz.

Bu arada son söz olarak bir şey ifade etmek istiyorum. Maçtan önce güvenlik birimlerimiz stadın çevresinde yol üzerinde bulunan araçları çekiyordu trafiği rahatlatmak için. Ama maçtan sonra gel gör ki stattan çıkmak ve araçlarına binip evlerine gitmek isteyenler için baya meşakkatli bir durum oluşuyor. Yetkililerimizden ricam maçtan sonra da trafik akışını hızlandırmak için vatandaşlara yardımcı olsunlar.      

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR