Uğur Özteke

Uğur Özteke

SAYIN BAŞBAKANIM BİZ NEREDE NE HATA YAPTIK?

SAYIN BAŞBAKANIM BİZ NEREDE NE HATA YAPTIK?

Bugün sizler için iki ayrı kurumumuzla ilgili güzel gelişmelerinden dolayı yapıcı bir yazı yazmış ve Yazı İşleri Müdürümüz Hüseyin Altay’a vermiştim. Ta ki bazı Konyaspor fanatiği dostlarımın sitemli kahır dolu mesajları üzerine o yazıyı bir gün sonrasına bırakıp siyasetteki üç lider isimle ilgili mutlu ve mutsuzluğumu dile getirmek istiyorum.

CUMHURBAŞKANIMIZ BUNUN İÇİN LİDER İŞTE

_92401062_gettyimages-621639934.jpg

Atiker Konyaspor Türkiye Kupasını kazanmış futbolcularımız daha duşlarını almamıştı ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kulüp Başkanı Ahmet Şan’ı arıyor Konyaspor’u ve Konya’yı kutluyordu.

İşte Sayın Cumhurbaşkanımız belki de sadece bu tutumu ile Türkiye’de iki kişiden birinin sevgilisi olmuştu. Çünkü sadece Konya’yı tebrik etmiyordu ki. Sabah namazından gecenin bir yarısına kadar mutlu insanı, başarılı kurumu, ağlayan anayı, engelli çocukları bire bir arıyor onların halini hatırını soruyor dolayısıyla da dualarını alıyordu.

Tahmin etme şansımız yok ama bize dönüşlerden anlamaya çalışıyoruz ki belki de Sayın Cumhurbaşkanımız onca programı içerisinde bir günde sadece kendisi bizzat 200 kişiye telefonla ulaşıyor.

Biz Konyasporlu futbolcularımızı terleri dahi kurumadan düşünüp tebrik eden Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha yürekten saygı ve minnet duygularımızı iletiyoruz.

SAYIN DEVLET BAHÇELİ VE

MURAT ÇİÇEK’E TEŞEKKÜRLER

4601966.jpg

Dün Ajanslar bir fotoğraf ve bir metin servisi yaptı. MHP’nin grup toplantısına katılan İl Başkanı avukat Murat Çiçek kürsüye çıkıyor Devlet Bahçeli’nin elini öpüyor ve Konyaspor’lu tüm futbolcuların imzasının bulunduğu yeşil beyazlı formayı Bahçeli’ye hediye ediyor. Bahçeli’de gülen mutlu bir yüz ifadesi ile formayı alıyor ve Konyaspor’u kutluyor. Bu jest ve anlamlı çalışma için Sayın Çiçek’e ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Konya ve Konyaspor’umuz adına teşekkür ederiz.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM KONYA’YI SİLDİ Mİ?

56472.jpg

Başbakan Binali Yıldırım Başbakan olduğu günden bu yana babacan candan samimi tavır ve ifadeleri ile gerçekten herkesim tarafından sevildi. Ama dün öğle saatlerinde Konyasporlu dostlarımdan çok büyük tepkiler gelmeye başladı. İzlemedim dinlemedim bilmiyorum. Bize gelen kızgınlık açıklamalarında denildiğine göre Sayın Binali Yıldırım grup toplantısında Şampiyon olan Beşiktaş’ı ve diğer tüm şampiyonları kutluyor ama Konyaspor’u kutlamıyor.

Ardından bu haber ajanslardan şöyle düşüyordu;

….

“Beşiktaş'ı tebrik ediyorum”

Spor Toto Süper Lig' e yükselen takımları da kutlayan Başbakan Yıldırım, şunları söyledi: “Süper Lig'de üç yeni takımımız oldu. Bunlardan birisi Sivas, diğeri Malatya, bir diğeri de benim de milletvekili olduğum, İzmir'in Göztepe takımı. Her üç takımımıza da başarılar diliyorum. Ayrıca şampiyon olan Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Bu arada PTT Birinci Lig'e çıkan takımlar da var. Onları da unutmayalım. İstanbulspor, Ankaragücü, Büyükşehir Erzurumspor. Bu takımlarımızı da tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

.............

Ama bizi çok üzdünüz Sayın Başbakanım tamam Beşiktaş’ı kutladın da Erzurum’dan Göztepe’ye, Ankaragücü’nden Sivas’a bütün takımları hatırladın da Konya’yı niye unuttunuz?

.............

Yoksa biz bizim de bilmediğimiz bir hata mı yaptık?

Sizi kızdırdık mı?

Sizi üzdük mü kırdık mı?

Bunları düşünürken aklıma geldi.

Biz Konya olarak sizi karşılamayla hazırlanırken son iki programınızda son anda iptal edilmişti.

Biz sizi seviyoruz.

Demek ki Konya olarak biz hatalı ve kusurluyuz.

 

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İnsanlar çok değişti; dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşi de yerinde mi diye parmaklarını saymak zorundasın. (Tolstoy)

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

İftar saatlerine yakın, kan şekerlerinin zirve yaptığı dönemde trafikte fevri hareketlerden kaçınmayı becerebildiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR