Nimet Dönmez

Nimet Dönmez

Selçuk Üniversitesi’ne kırk bir kere maşallah

Selçuk Üniversitesi’ne kırk bir kere maşallah

Üniversitelerin iki temel misyonu vardır. Birincisi, ülkenin ihtiyacı olan eğitimli insanları yetiştirmek, ikincisi ise bilgiyi üretmek ve yaymaktır.

Selçuk Üniversitesi her yıl yaklaşık binlerce mezun vererek eğitimli gençleri topluma kazandırarak ülkenin geleceğine imza atıyor.

Bilgi üretme ve yayma konusunda da ülkemizin önde gelen, 41 yıllık geçmişi ve birikimi ile ülkemizin başarılı üniversiteleri arasında yer alan Selçuk Üniversitesi artık daha emin adımlarla başarıya yürüyecektir.

Selçuk Üniversitesi yeni bir döneme girdi ve yeni bir ekiple yoluna devam edecek. 41 yıl önce çıkılan yolun birikimleri bu güne mutlaka ışık tutacak ve hedefleri büyütecek.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin hocanın ekibinde başarılı ve güzel çalışmalarla adından söz ettiren isimler var. Onlar artık bugünden sonra üniversitenin yeniliklerinde ve değişiminde, bilimsel ve topluma öncülük edecek çalışmaların altında imzaları olan isimler olacak.

Yapılacak her güzel çalışmada Konya her zaman onları destekleyecek. Selçuk Üniversitesi marka üniversiteler arasında yerini çoktan aldı. Bu ülke bazında böyle; ancak Rektör Şahin’in hedefi önemli…  Ne diyor Mustafa Şahin: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 50. YILINDA ‘DÜNYA’DA MARKA ÜNİVERSİTE’ OLACAK”

O zaman bekleyeceğiz ve göreceğiz. Ekip güzel sevdiğimiz saydığımız isimlerin yüksek enerjileriyle çok şeyi başaracaklarını biliyor ve onlara inanıyoruz.

Gerçek anlamda aydın, özgür ve evrensel bilim anlayışına dayalı, en başta kendini eleştirebilen yeni Türkiye’nin bilim insanlarını ve dünya çapında yöneticilerini birlikte yetiştirmenin bilincinde olan yeni yönetim bu başarıya ulaşmakta da zorlanmayacaktır diye düşünüyoruz.  Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, yardımcıları Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Prof. Dr. Hüseyin Kara, Prof. Dr. Mehmet Okka hocaları daha önceden yaptıkları çalışmalardan verdikleri hizmetlerden tanıyor ve biliyoruz. Bulundukları makamların hakkını veren bu isimler güvenimizi boşa çıkarmayacak, Konya’nın markası Selçuk Üniversitesi’ni dünya markası olma yolunda başarıyla yürüteceklerdir. Yolunuz açık olsun… Sizin başarınız Konya’ya değer katacak. Sizin başarınız sizden sonra gelecek olanlara ışık tutacak… Bu ülkenin hedefleri var ve bu hedeflere ulaşırken, Selçuk Üniversitesi yerini sizlerle alacak. Gençlere, öğrencilere hoşgörü kentinde üniversitelerde kavgasız, sevgiyle, güzellikleri paylaşarak ileriye yürümeyi, başarıya ulaşmayı siz göstereceksiniz. Onlar Konya’dan ayrılırken hayatlarının en güzel günlerinin Konya’da geçtiğini hiç unutmayacaklar.

Güzel ekip tek ses tek yürekle çıkılan yolda başarılarınız daim olsun.

Yolunuz açık olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Nimet Dönmez Arşivi
SON YAZILAR