Seda Erciş

Seda Erciş

SES GETİRDİK

SES GETİRDİK

10 aylık lig maratonunu Beşiktaş maçıyla tamamlamış bulunuyoruz. Sezon başında çıkılan bu yolda hedefler tabi ki yüksekti. Fakat gelinen noktayı kuşkusuz kimse tahmin edemezdi. Torku Konyaspor, bu yıl elde ettiği başarısını tarihine altın harflerle yazdırdı. Tüm rekorlarını altüst eden ve özellikle ligin ikinci yarısında gözle görülür bir çıkış yakalayan temsilcimiz, topladığı puanlarla hem 2. yarının lideri hem de en az gol yiyen takımı olma unvanını elde etti. Bir Anadolu kulübünün böylesine bir başarıyı yakalaması tüm Türkiye’de de büyük yankı uyandırdı. Bu başarılar lig 3.’lüğünü getirirken, UEFA Avrupa Ligi’ne doğrudan katılmayı da yeşil-beyazlılar haftalar öncesinden garantiledi. Bunu altını çizerek söylemek gerekiyor ki şampiyon olmadan gruplara doğrudan katılan ilk takım olma başarısı da Konyaspor’a ait. Ligin bu sezonki şampiyonu ise Beşiktaş oldu. Bence Konyaspor ile birlikte bu yılın takımıydı. Şampiyonluğu hak eden bir takımı tebrik etmek lazım.

Konya şehri, yönetim, teknik heyet, takım, taraftar ve bizler için müthiş bir yıl oldu. Bu kadar güzel bir sezonu geride bırakırken, gelecek sezon için de şimdiden heyecanlıyız. Tarihinde ilk kez Avrupa’da mücadele edecek Konyaspor, en iyi şekilde kaldığı yerden devam edebilmek için çalışmalara devam edecektir. Çünkü bu başarı tesadüf değildi. Konyaspor bunu herkese çok önce kanıtladı.

Tekrardan emeği geçen herkesi kutluyor ve 2015-2016 sezonunun takımını Torku KONYASPOR, yılın hocasını da Aykut KOCAMAN olduğunu kesinlikle vurguluyorum.

Bizler Beşiktaş maçını takip ederken, Türkiye Futbol Direktörü EURO 2016 için 31 kişilik kadroyu açıkladı. Hemde ne açıklamak ama… Hepimiz aday kadroda Konyaspor’dan bir futbolcu bekliyorduk. Kadroyu görünce ise çok şaşırdık. Süper Ligi 3. sırada bitiren bir takımdan bahsediyoruz ve hiçbir oyuncunun yer almaması düşündürücü. Çok net bir şekilde her şey ortadayken Fatih Terim’in böyle bir karar vermesine diyecek söz bulamıyorum. Sanırım kendisi de bu konuya bir açıklık getiremeyecek. Bu yaptığının mantıklı bir cevabı olamaz zaten.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR