Şemsettin Beştav

Şemsettin Beştav

Şimdi destek zamanı

Şimdi destek zamanı

Garip Konyaspor’un son analizini yapacak olursak maalesef dibe vuracak bir takım görüntüsü veriyor. Ne hikmetse bir türlü istifa edemeyen onurlu yöneticileriyle, siyasilerin baskısıyla, güç gösterileriyle oradan oraya savrulan kulüpte olan bitenden, kafası karışık teknik heyet ve futbolcuların etkilenmemesi mümkün mü? O zaman kulübün gerçek sahibi Konyaspor taraftarının devreye girip çözüm noktasında olayı sahiplenmesi gerekiyor.

Konyaspor’un bugüne kadarki başarılarında hep koşulsuz destekçi olan taraftarlarımıza en çok şimdi ihtiyacımız var. Takımımız düşme potasına girdiği için bu stresi en iyi sizin desteğiniz vereceği motivasyonla yeniden çıkışa başarıya dönüştürebilir. Şu andaki eleştiri, yargılama ya da hakaret sadece bizi aşağıya çeker. Şimdi bir olma zamanı ve eski güzel günlere geri dönebilmek için birlik bilincinde kalma zamanıdır.

Bizler başarıyı hayal edebilirsek ve her zamanki o ölmez Konyaspor’luluk ruhunu sürdürebilirsek takımda bu başarısızlık döngüsünden çıkacaktır. Bütün büyük zaferler küçük adımlarla başlar. İşler yolunda giderken yanlışları görmek, yanlış giderken de doğruları görmek ustalık ister. Usta bir destekçi olarak Konyaspor’luyum, ben bu takımı seviyorum, başarılı olmasını istiyorum diyen herkesi birlik bilincine davet ediyorum. Şimdi tam zamanı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Şemsettin Beştav Arşivi
SON YAZILAR