Uğur Özteke

Uğur Özteke

Trabzonlu müdür 4 yıl 7 ay sonra Genel Müdür yardımcısı oldu

Trabzonlu müdür 4 yıl 7 ay sonra Genel Müdür yardımcısı oldu

Çok şükür dün yine çok koşturduk, sağa sola gittik, dostlarımızı ziyaret ettik, bize inanan güvenen insanlar okurlarımız ziyaretlerimize geldiler. Hatta bir ara bitik düşmek üzere iken bir hap attık kendimize gelelim derlenip toplanalım istedik.

İşte öğlene doğru çalan telefonlardan birisi DSİ Bölge Müdürü Mustafa Uzun Bey idi. Mustafa abiye “alo” demeden hemen düşündüm “Acaba DSİ’nin aleyhinde bir yazı mı yazdım, yoksa bir haber mi yaptık?” te o birkaç saniyenin ardından “alo” dedik. Mustafa abi ile selam sabah dedik ve her zaman ki gibi heyecanlı ve genel sohbetimize başladık. Hatta telefon çalınca korktuğumu aleyhte bir şey mi yazdık ki diye düşündüğümü filan da söyledim. Dahası sohbet sırasında “Abi seni bir türlü Trabzon’a gönderemedik. Ne vekil yapabildik ne de Belediye Başkanı” diye de katılıyordum. 

Oldukça uzun bir dertleşmenin ardından Mustafa abi “Uğur abi bundan sonra seni Ankara’ya bekliyorum” demez mi?

O samimi içten heyecanlı sohbetin üzerine bu cümle cuuuuuup oturuverdi.

Mustafa Bey, DSİ Genel Müdür Yardımcısı olmuştu.

Sevindim mi üzüldüm mü kendim bile anlayamıyordum.

Ama Konya için Mustafa Beyi el birliği ile şehirden gönderme adına çok uğraşmıştık. Ondan önce de bana göre de çok başarılı ve Sayın Bakan’ın A takımından Ayhan Müdür için çok kuyu kazmıştık. Bizim için bakan makan önemli değildi ki elimizde kazma kürek biz en iyi kuyu kazarız (!).

Evet zaman zaman aha haklı ama birazcık haksız (!) DSİ’nin de aleyhinde yazı yazmıştık. En son Sayın Bakan Konya’da sahur yaptığı gün yazmış Mustafa abi de sahur sonrası Sayın Bakan’ı Ankara’ya uğurlayıp evine dönerken bizi aramıştı.

Biz hiçbir zaman birbirimizi kırmadık. Haksız yere suçlamamaya çalıştık. Aleyhinde yazsak da birilerinin haksızlığı karşısında inandığımız için kendi çapımızda dimdik durduk.

Sayın Mustafa Uzun şimdi DSİ Genel Müdür Yardımcısı olarak çok daha güçlü yeri geldiği zaman Konya’ya yeri geldiği zaman Trabzon’a çok daha güçlü hizmetler verecek.

Şahıs olarak DSİ ile hiçbir işim alakam olmamama rağmen yeri geldi lehte yeri geldi aleyhinde ortak paydamız şehir adına yazılar yazdık.

Ama bunlar hiçbir zaman ikili ilişkimizdeki samimiyetimizi gölgelemedi.

İşin gücün rast gitsin, çok daha başarı ol Mustafa Abi.

Nasıl olsa Genel Müdür’ün hemşerimiz abimiz dört dörtlük bir insan çok iyi bürokrat Ali Rıza Diniz Bey.

Bu atamalar Konya’nın, Konya siyasetinin dolayısıyla Başbakan memleketinin başarısı.

OKUL SERVİSLERİ İÇİN

POLİSE TEŞEKKÜR EDERİZ

Bu hafta içerisinde okul çıkışlarında polis servis araçlarında ki öğrenci sayıları için ani kontroller yapmış. Bu durumu yani fazla sayıda öğrenci alınma durumu dile getirmiş konuyu kamuoyu ile paylaşmıştık.   

Konuya duyarlılık göstererek el atan Sayın Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir Bey’e ve ekibine öğrencilerimiz ve velilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Aleve aydınlığı için teşekkür et, ama tükenmeyen bir sabırla gölgede durarak lambayı tutanı da unutma...

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Atlıhan kavşağında ısrar ve inatla kırmızı ışık tanımayan maganlara mobesalar aracılığı ile ceza yazdığımız zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR