Uğur Özteke

Uğur Özteke

UĞUR İBRAHİM ALTAY, KONYASPOR YÖNETİMİNİN ETTİĞİ VE PTT’DEKİ DURUM…

UĞUR İBRAHİM ALTAY, KONYASPOR YÖNETİMİNİN ETTİĞİ VE PTT’DEKİ DURUM…

Bugün üç ayrı konu başlığı ile sizlerleyiz. İnşallah kimseyi kırmaz ve üzmeyiz. 
Pazartesi gününe ne kadar çok üzgün ve zor başlamış isek dün çok şükür biraz da olsa ümit var adım atıyorduk. 
…………………..
Güne Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibinin daveti ile Kelebekler Vadisi’nde başladık. Yerel basının ilgisi her zaman olduğu gibi en üst düzeyde ve geniş kapsamlıydı. Uğur Başkan bayram öncesi aylar önce hizmete giren ancak ülkenin yaşadığı o acı kalkışmadan dolayı açılışını yapamadığı Çiçek Bahçesi ve Macera Kulesi’ni bizlere tanıttı.
Çiçek bahçesine adım atar atmaz gözümün önüne Hollanda’nın dünyaca ünlü Haarlem Lale Bahçeleri geldi. Tam 30 kilometrelik Bloembollenstreek. Burası inanın gidildiği zaman ancak gezilebildiği kadar gezilir ve kendinizi bir rüya aleminde sanırsınız.
İnşallah Uğur Başkan dün tam olarak açıklamasa da buraya yapılacak yeni yapılandırma ve ilave projelerle Türkiye’de tek olan Kelebekler Vadisi yanında Konyalıya ve şehrimize gelen turistleri bir yeni rüya bahçe bekliyor.
Başkan dün fazla sır vermemeye çalıştı. Eğer Allah izin verirse Konya’nın bu bölgesinden başlayarak o çorak dağların zirvelerinden Sille Barajı’na kadar uzanan ve şehrimize gelen bir turistin 24 saat içinden çıkamayacağı üstelik de konaklayacağı yeni bir cazibe koridoru oluşturulacak.     
Şehrimizde bu bölgeye ister gündüz isterse gece bakalım, ister gezelim istersek uçaktan izleyelim artık kuru kel dağlar değil renk cümbüşü ile hayallerin ötesinde Türkiye’nin gıpta ile izleyeceği bir şerit olacak.
Uğur Başkan’ın çiçek bahçesi, macera kulesi ve de kelebekler vadisi gerçekten muhteşemdi. Bir insanın güne böyle başlaması kadar huzur veren bir şey asla olamazdı. Bizlere bu mutluluğu yaşattığı için Uğur Başkan’a ve ekibine bir kez daha teşekkür ederiz.
Uğur Başkan meslektaşlarımızın zorlaması ile istemeyerek de olsa FETÖ olayı ile ilgili dahası kendisi ile ilgili ithamlara da ayaküstü cevap verdi. Çay molasında çapraz sorularla topu kucağında bulduğunu da itiraf etti. Bu konuya bugün burada girmek istemiyorum. Çünkü Başkan da istemedi. Sadece belki hiçbir meslektaşımızın yazmayacağı ve göz ardı edilecek detayı sizlere birinci ağızdan aktarmak istiyorum.
Uğur Başkan’a FETÖ ithamları ile hiçbir şey olmayacak.
Çünkü bunlardan anında haberdar olan ve bilen Cumhurbaşkanı, hukuktan spora bazı baş danışmanlarını yarın şehrimize dahası Uğur Başkan’a gönderiyor ve bu ekipte yeni yeni dev çalışmalara hep birlikte Selçuklu’da başlayacaklar.
KONYASPOR YÖNETİMİ
TARAFTARI İLE DALGA MI GEÇİYOR
Dün çok sevdiğim genç bir iş adamı aradı. Bu iş adamımızın babası da yıllarca Konyaspor’da yöneticilik yapmış ve üstelik de cebinden verdiği paraları zamanında kulübe hibe etmiş bir değerli büyüğümüz idi.
Olay doğru mu? diye sormuyorum çünkü ne acıdır ki doğru imiş.
 İzninizle konuya bu iş adamımız üzerinden gidelim.
Bir iş adamı üç yıldır 10 tane kombine bileti aynı yerden alır.
Bu yılda aynı yerden 10 tane alır.
Hatta Beşiktaş maçını da ailesi ile evlatları ile bu 10 kişi yan yana izlerler.
Gelgelelim bundan sonra bu 10 kişi yani kombineleri alan kişi evlatları ile maçı yan yana izleyemeyecektir!!!
Çünkü Konyaspor yönetimi bu 10 kişiyi kafasına göre türbinlere dağıtır. 
İş adamı kendisine verilen bu bilgi üzerine kulübü arar ve sorar “Nedir bu?” 
Cevap net, “UEFA bizden yer istedi biz de böyle yaptık”
Bu kez biz sorduk bu dağıtım sadece Avrupa maçları için midir? 
İş adamımıza verilen cevap “Hayır benden de aynı şeyi sordum abi bundan sonra böyle dediler”
Bunu böyle yapamazsınız beyler.
Adı ister UEFA olsun isterse bilmem ne FA… 
Alman, İtalyan, Fransız taraftarına yapamadığınızı bize nasıl yaparsınız?
Hadi yapan gidi yapıyor da bizim kulüp olarak canımız, kanımız, sesimiz, gücümüz, her şeyimiz olan taraftara bunun yapılmasına nasıl izin veririz?
Haaa UEFA haklı bu iş baştan yani sezon başında yapılmalı ise şimdi bunu yapan kellesini versin, taraftar niye parası ile aldığı yerini verecek?
Siz baba olsanız 7 yaşındaki oğlunuzu 100 koltuk ötede nasıl oturtursunuz?
Oturur diyen Konyaspor yöneticisi varsa derhal istifa etsin.
Etsin ki hata yapanın yanına yaptığı hata kalmasın. 
PTT’NİN BANKOLARI
Geçtiğimiz hafta perşembe günü bir okurumuz önce şunları bizimle paylaşıyordu;
“Uğur abicim,
PTT Alaaddin Merkez Müdürlüğü’nde bir mektubu 30 dakikada zor attırabildim. Saat 16.17’de sıra makbuzu aldım sıra 16.58’de zor geldi. Onda da fazla kişi olmadığı halde. Nedense posta bölümü kağnı arabası gibi işlemekte. Çünkü iki görevlisi var bunun birisi çalışırken diğeri başka iş yapmaktadır. Büyük bir PTT Şubesi’nde 1 kişi talebe cevap verememekte. Bu nedenle de bir mektubu atmak için yarım saat sırada beklemek zorunda kalmaktayız. Onda da tekrar altını çiziyorum fazla bir yoğunluk olmadığı halde. Bir de yoğunluk olsa ne olurdu acaba? Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi bankolar boş ve çalışmamaktadır. PTT müdürünün buna bir çözüm bulmasını istiyoruz. Sonuçta bizim de zamanımız o kadar bol değil ve boş insanlar değiliz çalışıyoruz…”
 

foto-1-176.jpg

foto-2-149.jpg
…………..
Yorum ve taktir büyüklerimizin.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Politikada hiçbir şey kaza ile olmaz oldu ise de öyle planlanmamıştır.
NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Sövdüğümüz insanlarla oturup çay içmediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR